2004 yılında üniversitedeyken VB6'da yaptığım küçük bir materyal.2006 da atandığımda bir sınıf öğretmeni arkadaşımla paylaşmıştım.paylaştığım materyali bu gün dersinde öğrencileriyle projeksiyon yardımıyla kullanırken görünce burada paylaşmak istedim.
-sorulacak kelime yönetici tarafından textboxa girilip "soruyu kabul et" butonuna basılır.
-sorudaki harf sayısı kadar alt çizgi oluşturulur ve gruplar sırayla yarışmaya başlar.Sırasıyla gruplar alttaki textboxa harf girerek " var mı" butonuna tıklayarak verdikleri cevabın doğru olup olmadığını kontrol eder.
-Gruplar bilemedikçe kendilerine ait soutpark karakteri ortaya çıkar.
-karakter tamamlanınca grup kaybetmiş olur.
sınıf öğretmeni arkadaşlarla paylaşabilirsiniz.I.kademe öğrencileri grupça oynadıklarında bayılıyorlar.belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.
-sorulacak kelime yönetici tarafından textboxa girilip "soruyu kabul et" butonuna basılır.
-sorudaki harf sayısı kadar alt çizgi oluşturulur ve gruplar sırayla yarışmaya başlar.Sırasıyla gruplar alttaki textboxa harf girerek " var mı" butonuna tıklayarak verdikleri cevabın doğru olup olmadığını kontrol eder.
-Gruplar bilemedikçe kendilerine ait soutpark karakteri ortaya çıkar.
-karakter tamamlanınca grup kaybetmiş olur.
sınıf öğretmeni arkadaşlarla paylaşabilirsiniz.I.kademe öğrencileri grupça oynadıklarında bayılıyorlar.belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.