Sorunlu Tabletler Hakkında

Kodla Büyü

smtvural

Site Gezgini
Hocalarım okulda tabletleri öğrencilere dağıttık ama bazı öğrencilerde GENERAL MOBİLE ekranında kalma ve bazılarında da şarj problemleri mevcut..Benim arızası olan tabletleri nereye ve nasıl servise yollamam gerekiyor?prosedür nasıl olmalı acaba?

Tabletleri kutularıyla birlikte MNG kargoya vermeniz gerekiyor: Tabi bir de pybs sistemine girip arıza kaydı oluşturmanız gerekir hocam:
BU ARADA AN İTİBARİYLE KLAVYEM KAFAYI YEMİŞ DURUMDA: NOKTA YERİNE İKİ NOKTA YAZIYOR VE KÜÇÜK HARF KULLANAMIYORUM: SEBEBİ NEDİR Kİ?

bizde de arızalı tabletler var servise yollamak için pybs ebada arıza kaydı açmaya çalışıyorum ama maalesef yeni tabletler gözükmüyor. siz nasıl gönderiyorsunuz arıza kaydı açmadan yollarsak tablet geri gelmezse nasıl işin içinden çıkarız :shock:

hocam yeni tabletleri pybs arıza kaydında arama kutusuna tabletin seri numarasını yazarsanız okul adına çıkıyor arıza kaydı bırakabiliyorsunuz

seri üretim nasıl yapıldıysa artık çok arıza çıkıyor. hiç kullanmadan bile arızalı tabletler oluyormuş. :scared:

fmg66' Alıntı:
hocam yeni tabletleri pybs arıza kaydında arama kutusuna tabletin seri numarasını yazarsanız okul adına çıkıyor arıza kaydı bırakabiliyorsunuz
Hocam çok teşekkür. il ilçe formatörlerinden şu cevabı alamadım yolla gitsin dediler arıza kayıtsız. baktım okul adına açılıyor valla gıcık bir sıkıntıdan kurtardınız beni :alkis:

SİRE' Alıntı:
Tabletleri kutularıyla birlikte MNG kargoya vermeniz gerekiyor: Tabi bir de pybs sistemine girip arıza kaydı oluşturmanız gerekir hocam:
BU ARADA AN İTİBARİYLE KLAVYEM KAFAYI YEMİŞ DURUMDA: NOKTA YERİNE İKİ NOKTA YAZIYOR VE KÜÇÜK HARF KULLANAMIYORUM: SEBEBİ NEDİR Kİ?

TELPA'nın MNG kargo ile anlaşması sona erdi, PYBS üzerinden arıza kaydı açılınca otomaik olarak TELPA'nın belirli bölgelerdeki elemanları aynı gün veya ertesi gün gelip alıyorlar ve geldiklerinde de size kartlarını bırakmaları gerekiyor.

zodiac' Alıntı:
SİRE' Alıntı:

TELPA'nın MNG kargo ile anlaşması sona erdi, PYBS üzerinden arıza kaydı açılınca otomaik olarak TELPA'nın belirli bölgelerdeki elemanları aynı gün veya ertesi gün gelip alıyorlar ve geldiklerinde de size kartlarını bırakmaları gerekiyor.

Hocam dediğiniz gibi olmadığını düşünüyorum. ben pybsye kayıt girdikten sonra işlemler hızlı olsun diye mng kargoyu arıyorum, gelin okulda alın diyorum. gelip alıyorlar ve tamirden sonra okula getiriyorlar..

BBNET
Geri