Hocam çok teşekkür. il ilçe formatörlerinden şu cevabı alamadım yolla gitsin dediler arıza kayıtsız. baktım okul adına açılıyor valla gıcık bir sıkıntıdan kurtardınız beni :alkis:fmg66' Alıntı:hocam yeni tabletleri pybs arıza kaydında arama kutusuna tabletin seri numarasını yazarsanız okul adına çıkıyor arıza kaydı bırakabiliyorsunuz
SİRE' Alıntı:Tabletleri kutularıyla birlikte MNG kargoya vermeniz gerekiyor: Tabi bir de pybs sistemine girip arıza kaydı oluşturmanız gerekir hocam:
BU ARADA AN İTİBARİYLE KLAVYEM KAFAYI YEMİŞ DURUMDA: NOKTA YERİNE İKİ NOKTA YAZIYOR VE KÜÇÜK HARF KULLANAMIYORUM: SEBEBİ NEDİR Kİ?
zodiac' Alıntı:SİRE' Alıntı:Tabletleri kutularıyla birlikte MNG kargoya vermeniz gerekiyor: Tabi bir de pybs sistemine girip arıza kaydı oluşturmanız gerekir hocam:
BU ARADA AN İTİBARİYLE KLAVYEM KAFAYI YEMİŞ DURUMDA: NOKTA YERİNE İKİ NOKTA YAZIYOR VE KÜÇÜK HARF KULLANAMIYORUM: SEBEBİ NEDİR Kİ?
TELPA'nın MNG kargo ile anlaşması sona erdi, PYBS üzerinden arıza kaydı açılınca otomaik olarak TELPA'nın belirli bölgelerdeki elemanları aynı gün veya ertesi gün gelip alıyorlar ve geldiklerinde de size kartlarını bırakmaları gerekiyor.