Sorun ne olabilir?

Kodla Büyü

lemmings

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar herkese gunaydin,
Pc de ilginc bi sorun var. Pc yi aciyorum, bir iki dakika kadar calisiyor, sonra ekran goruntusu gidiyor ama pc calismaya devam ediyor, power, fan, cd filan calisiyor. Ama ekranda goruntu yok, tekrar win yuklemek istedigimde de daha fazla acik kaliyor ama sonuc yine ayni, sonunda yine gidiyo goruntu. Sorun ne olabilir?

bende de bi sorun var.okulun projeksiyonu filtre uyarısı veriyor?sorun ne olabilir?çok acil halletmem gerekiyor.yardımlarınızı bekliyorum.

Lcd hocam, farkli monitorlerde de ayni hatayi verdi. Ekran karti diyenleri duyar gibiyim ama baska bi sorun var sanki yaa :s

ekran kartını çıkar tak veya başka bir bilgisayarın ekran kartıyla değiştir bakalım

sorun power supply den bence başka power dene. ekran kartı sağlam kabul ediyoruz..Ayrıca fazla toz birikimide bunlara neden olur..

ramı çıkar tak düzelir. Düzelmezse power supply da sorun olabilr. onu değiştirmen gerek. Sorun düzelecektir.

1 ay önce win7 yükledim. Ekran kartı sürücüsünü yüklemeden kullandım 1 hafta öncesine kadar. Aynı sorunla sürücüyü yükledikten sonra bende karşılaştım. Sorun driver da mı acaba?

Bu benm bahsettigim pc bir hafta oncesine kadar takir takir calisiyodu ya.. Once bi haller oldu, iki uc denemede acilmaya basladi, simdi de boyle oldu. Acilista setup a girsem on saat beklesem bisey olmuyo ama win acilirken veya kurarken goruntu gidiyor ama pc kapanmiyor. Anlamadim ben bu isi :s

BBNET
Geri