Sorun hangisi?

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sevgili arkadaşlar acer marka bir laptopum var dünden beri ekranına hiç görüntü gelmiyor. Görüntü hiç yok yani. Ayrıca açılma sırasında da o harddiskin tur sesi gelmiyor. bende harddiskte mi sorun var diye toshiba marka bir laptopa hdd takıp denedim. bilgisayar açılıyor ancak windows ekranı gelir gelmez restore yapmak istiyor. onaylayıncada 10-15 dk yapıp tekrar yeninden başlatıp tekrar restore yapılmasını öneriyor.

Şimdi sorun ne tam karar veremedim acer marka bilgisayarın ekranı bozuk bunu anladım. ama hdd de bozuk mu?Yoksa farklı donanıma sahip bilgsayara taktığım için mi bu tarz bir sorun çıkıyor?

Bilgilendirirseniz sevinirim. zira ona göre tamir götüreceğim.

bote22' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar acer marka bir laptopum var dünden beri ekranına hiç görüntü gelmiyor. Görüntü hiç yok yani. Ayrıca açılma sırasında da o harddiskin tur sesi gelmiyor. bende harddiskte mi sorun var diye toshiba marka bir laptopa hdd takıp denedim. bilgisayar açılıyor ancak windows ekranı gelir gelmez restore yapmak istiyor. onaylayıncada 10-15 dk yapıp tekrar yeninden başlatıp tekrar restore yapılmasını öneriyor.

Şimdi sorun ne tam karar veremedim acer marka bilgisayarın ekranı bozuk bunu anladım. ama hdd de bozuk mu?Yoksa farklı donanıma sahip bilgsayara taktığım için mi bu tarz bir sorun çıkıyor?

Bilgilendirirseniz sevinirim. zira ona göre tamir götüreceğim.

hdd sağlam.. donanımları tanımadığı için windows açılmıyor.. ancak acer için birşey söylemek zor. Ekran yada ekran kartı olabilir. Harici bir monitöre pc yi bağlayın. Görüntü gelirse (tabi monitör çıkış ayarlarını yapmalısınız, FN+F5, F6 gibi tuşlarla) ekran arızalıdır. Görüntü alamazsanız ekran kartı arızalıdır.

çok teşekkür ederim hocam benimde merak ettiğim hdd kısmıydı zaten. diğer dediklerinizi de denerim.

BBNET
Geri