Sorular çok kolaydı!

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bu gün 5-6 ları ortak sınav yaptım,ilk 15 dk da bitirip çıkan bile vardı.Sorular çok kolaydı diyor uşaklar,şöle bi göz gezdirdim cevaplarına bi çoğu iyi yapmış..
aceba çok kolay mı sormuşum yoksa öğrenciler gerçekten dersi iyi mi dinlemiş?bi bakıp yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar..bu arada soruları burdaki arkadaşların hazırladığı sorulardan harmanladım hepsine çok teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

hcm bence en iyisini yapmışsın. sorular güzel ben biraz zordu sanırım gerçi çok düşük değil notlar ama gene de beğenmedim. 2. sınavda bende kolay yapmayı düşünüyorum.

meccal14' Alıntı:
hcm bence en iyisini yapmışsın. sorular güzel ben biraz zordu sanırım gerçi çok düşük değil notlar ama gene de beğenmedim. 2. sınavda bende kolay yapmayı düşünüyorum.
hocam zor sorup çocukların bilgisayar dersine karşı şevklerini kırmak istemedim.
tahmininm en düşük alan 70 alacak gibi

bende 6 lara sınavınıza çok benzeyen bi sınav yaptım aynen çok kolaydı dediler 99 alan bile var ama 5 lere biraz farklı sordum çuvalladılar ne yazıkki:(

aynı durumdayız hocam ben de kolay sormuşum sanırım
Ya da çok süper ders anlatıyom bilemedim :mrgreen:
çoğu 70-80 alır
amaaan zaten başarı %50nin altındaysa tekrar etme zorunluluğu varmış, bi de onunla mı uğraşaydım
kolay sormuşum, iyi de yapmışım aferin bana :wink:

ahan da benim sorular

Ekli dosyalar

Hocam sorularınız gayet güzel olmuş. ne zor ne kolay olmuş. Ben de bu sorulardan bazısını kullanmayı düşünüyoryum. :+1:

hemen hemen aynı sınavı yarın 5. sınıflara yapacağım bende. hatta ben konu tekrarı diye soruları sınıfta tartıştırdım çocuklara. bakalım buna rağmen yapamayan olacak mı.

ben de buna çok benzer sordum soracam soruları da ders analtırken söledim bunlar kesin çıkar çalışın die gene sonuçlar kötü daha napim demek okuldan okula fark edior önceki okulum olaydı çoğu yüksek alırdı

arkadaşlar bu sınav rekrarı muhabbeti nerde yazıyor. ilköğretim kurumları yönetmeliğinne baktım ama göremedim. acaba gözden mi kaçırdım

halaçoğlu' Alıntı:
arkadaşlar bu sınav rekrarı muhabbeti nerde yazıyor. ilköğretim kurumları yönetmeliğinne baktım ama göremedim. acaba gözden mi kaçırdım

hocam ben de şimdi yönetmeliğe baktım da direk %50 yazmıyor ama sınıfın çoğunluğu başarısız olursa tekrar edilir diyor.

(3) Yazılı sınav sonunda öğrencilerin çoğunluğunun başarısız olması hâlinde, başarısız
öğrenciler için bir sınav daha yapılır. Bu sınava isteyen başarılı öğrenciler de katılabilir. Bu
sınavlarda öğrencinin aldığı en yüksek puan geçerli sayılır.

Ama bi %5o rakamı duymuştum, nerden hatırlamıyorum tam :?

çocujkların iyi geçti demeleri palavraymış,çokk çokk iyi değiller,2 sınıfı okudum 99 alanda var 30 alanda var..
ortalama 70 falan sanırım..fazla 85 üzeri çıkmadı..

3,6,8 ve son soru çok güzel hazırlanmış...
bu arada baba bilgisayar çok orjinalmiş :mrgreen:

Ben sınvaları bu hafta NetUp support schol dan yaptım. Gerçekten çok iyiydi. Bundan sonra kağıda SON

3. soruda iki adet doğru cevap var.
Bir de "hiçbiri" seçeneği en son seçenek olmalı bence.

3- Bilgisayarımı kapatırken hangi yöntemi kullanmalıyım?

A) Direk olarak kasa üzerinde bulunan düğmeye basılmalıdır.
B) Başlat - Bilgisayarı Kapat - Kapat.
C) Hiçbiri.
D) Fişi Çekmeliyim.

BBNET
Geri