Sonunda Söz Verdiğim Okul Sitesine Başlıyorum.

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BBNET Kullanıcıları için asp.net tabanlı bir okul scripti yapmayı düşünüyordum ama uzun zamandır. başlayamamıştım. yeni fırsat buldum. anasayfa tasarımını yaptım html olarak . kod kısmına geçiyorum yarın yorumlarınızı bekliyorum. yorumlara göre üzerinde değişiklik yapabiliriz. çünkü ben biraz tasarım özürlüyüm.:) Bazı resimleri sizlerin paylaşmış olduğu sitelerden aldım. bannerdaki atatürk resmi ve yukarıdaki oyun ve kütüphane resimlerini o arkadaşlardanda özür dilerim.
anasayfa önizlemesini. http://www.serkancuneyt.com/okul/ linkinden yapabilirsiniz. herkese iyi çalışmalar

bayrağımızın yönü ters olmuş
ayrıca meb logosunun üzerine binen microsoft logosu ilginç durmuş...

tşkler. logoya hiç bakmadım. doğrusu bulduğum bi tanesini ekledim:) tşk ederim değiştiriyorum hemen renk.

template sistemli hazırlarsanız en azından tema desteğini ilerleyen dönemlerde alabilirsiniz.

div zaten ve logolar hariç resim yok sitede. umarım işe yarar boşa uğraşmış olmam.

banner üstüde olduğu gibi...
altındada link yeri koyarsan muhteşem olur.

özellikle laptoplarda görünümüne bakarsan... daha iyi olacak..(1280x800) gibi :wink:

resim albümü olarak java alt yapılı jqury gibi veya visual box gibi özellikler resimlerin daha kolay açılmasını sağlar..

BBNET
Geri