sonunda aldık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mevali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hayırlı olsun.

Kaça aldınız hocam?

Sıfır mı , ikinci el mi?

Darısı başımıza artık

arkadaşım hayırlı olsun...bizde fiesta bakıyoruz.kaç model km.kaç ve nekadara aldınız...biraz bilgi verseniz?

Hayırlı olsun hocam. Allah kaza, bela vermesin inşaallah... iyi günlerde kullanın inş. :)

adam aldık demiş, forumdan uçmuş gitmiş, ne aldın kaça aldın hiç bişey yok, bari hayırlı olsun diyenlere cevap ver....

eee yeni araba!!!
şimdi arkadaş yeni arabasını yıkıyor, parlatıyor, süslüyor, değişik aksesuarlar arıyor, deniyor... vs vs vs.
foruma girecek zamanı yoktur artık :D
şaka bir yana, kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun!

hayırlı uğurlu olsun hocam. ALLAH kaza bela vermesin.
Yalnız en kısa sürede tekerlerini düzeltmeniz lazım :mrgreen:

BT44' Alıntı:
eee yeni araba!!!
şimdi arkadaş yeni arabasını yıkıyor, parlatıyor, süslüyor, değişik aksesuarlar arıyor, deniyor... vs vs vs.
foruma girecek zamanı yoktur artık :D
:++:

hayırlı olsun.
Ama bir cevap yassaydın be hocam.

Hocam kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Keşke benimde araba sevdam olsaydı. 2004 te 0 araba aldım hala aynı araba. Hanımı ikna edebilsem reno 12 alacaktım.

Hocam arabanın tasarımı bile yeter gerçekten. Bende 1.6 powershift ini aldım. 2 hafta oldu, ama ben daha yıkatmadım. Nazar değer diye korkuyorum :)

:D garantisi bitene kadar yıkatmayalım hocam, yalnız ben elektrik kırmızısı istiyordum, çok para istiyorlardı,alamadık

hayırlı olsun hocam :) başlığı boş bırakma soru soracak arkadaşlar olabilir.

Hocam eğer acemiyseniz o renkler sakıncalı. Çizik falan çok belli ediyor, birde boyasını tutturamıyorlar. Biz biraz acemiyiz, metalik gri aldık. Hayırlı olsun tekrar.

hayırlı olsun. bende geçen sene aldım bu araçtan, aynı fiyata kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

BBNET
Geri