sonuç sorgulama scripti lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bozo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar access girdiğim öğrenci ad,soyad, notunu vs.. web sitemde tc veya öğrenci nosunu girerek sonuçu gösteren asp de yapılmış kkod arıyorum.örneği olan varsa lütfen yollasın.acillll.örnek::öss sonuç sorgulama, oks, kpss.....:(

Hocam şu şekilde yapabilirsin...
Veritabanına bağlanmış varsayıyorum ve kullanıcının girdiği tc veya numarayı girmiş varsayalım

numara=request.form("numara")
rs.open "not where numara='" & numara& "'",baglan,1,3

diye bir sorgu oluşturup o numaraya ait bilgileri çekebilirsin..

hocam ilginiz için soagolun ama ben dediklerinizi yapmayı bilmiyorum.bana hazır bir örnek olsa.kurcalayıp öğreneceğim:(...

hocameği sağolun yardımlarnız içn.hazır asp deyapılmış bir örneği olan arkadaşımız yollasa çok makbule geçerdi.yardımlarınızı bekliyorum.inanına şu işi öğrensem çok hayra geçiceksiniz....

hocam teşşekkürler.bunu daha önce yollamıştınız ama beni zorlar bu klasör.çok karışık çünkü:(bana daha basit bir sistem.linkteki siteden indirdim sorgulama, tam istediğim gibi fakat çalıştırdıgımda hiç bir şey yapmıyor yada olmayan bir sayı griddiğimde böyle bir sayı yoktur diye hata mesajları vermiyor.

ben tam şu örnekteki gibi istiyorum:(((
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/sb ... m_2008.asp

hocam çok sağol deerdimi çekiyosun.bakacam yolladıgın kod.inşallah olur

hocam baktım.inan tam aradığım gibi bişey.mantığını inceleyip çözerim.valla hocam asp bilmiyom diye üzlüyorum.hazırlardan faydalanıyorum.çok sağol.bunun artık düzenlemesini yaparım.

ercan80' Alıntı:
Hocam şöyle bişey yaptım bi bakın isterseniz.
Çok iyi değilim ama, sanırım işinizi görür.
hocam ilginize çok tşk ederim ben sürücü kursu için site yapıyorum orda sonuç sorgulama için ama tekrardan ilginize çok tşkler....

Arkadaşlar buradaki sorgulama için admin sayfası yapıp sorgulama ile birlikte kayıt.asp gibi bir şey nasıl yapabiliriz?
ercan80' Alıntı:
Hocam şöyle bişey yaptım bi bakın isterseniz.
Çok iyi değilim ama, sanırım işinizi görür.

BBNET
Geri