Hocam 20 dk çok değil mi?kakababa' Alıntı:20 dk kadarda serbest bırakıyorum çocukları. Yapmayan öğrenciler son 20 dakika serbest kalmayacak dediğim için güzel sakin geçiyor dersler.
Şu an çok değil hocam yılı bitirdik zaten, bu yıl yeteri kadar verimli geçti. Notları verdim geçen hafta. Birazda onlar rahat etsin haklarıdır. Ben 14 farklı sınıfa girdim 1 sınıf dışında çok zevk aldım girdiğim sınıflardan. İlgileri alakaları çok güzeldi. Hatta dersimde 1. olan öğrencilere önümüzdeki hafta 4 GB lık flsh bellekler hediye edeceğimportatak' Alıntı:Hocam 20 dk çok değil mi?kakababa' Alıntı:20 dk kadarda serbest bırakıyorum çocukları. Yapmayan öğrenciler son 20 dakika serbest kalmayacak dediğim için güzel sakin geçiyor dersler.
kakababa' Alıntı:Şu an çok değil hocam yılı bitirdik zaten, bu yıl yeteri kadar verimli geçti. Notları verdim geçen hafta. Birazda onlar rahat etsin haklarıdır. Ben 14 farklı sınıfa girdim 1 sınıf dışında çok zevk aldım girdiğim sınıflardan. İlgileri alakaları çok güzeldi. Hatta dersimde 1. olan öğrencilere önümüzdeki hafta 4 GB lık flsh bellekler hediye edeceğim![]()