son haftalada neler yapacaksınız?

Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar sınavlar bitti. son haftalarda derslerinizi nasıl geçireceksiniz. çocuklara izletebileceğimiz videolarınız sunularınız varmı?

Bilişim alanında önemli işlere imza atmış kişileri anlatıyorum ve araştırma yapıp power point sunusu hazırlıyor benim yavrucaklar :roll:

Ben geçen hafta 5. 6. sınıflarda Hotkey 10 Parmak programını çalıştırmaya başladım. Geçen hafta ilk 5 dersi yaptık. Bu hafta 10. derse kadar yapıyoruz. Haftayada 15. derse kadar yapacaklar. 20 dk kadarda serbest bırakıyorum çocukları. Yapmayan öğrenciler son 20 dakika serbest kalmayacak dediğim için güzel sakin geçiyor dersler.

portatak' Alıntı:
kakababa' Alıntı:
20 dk kadarda serbest bırakıyorum çocukları. Yapmayan öğrenciler son 20 dakika serbest kalmayacak dediğim için güzel sakin geçiyor dersler.
Hocam 20 dk çok değil mi?
Şu an çok değil hocam yılı bitirdik zaten, bu yıl yeteri kadar verimli geçti. Notları verdim geçen hafta. Birazda onlar rahat etsin haklarıdır. Ben 14 farklı sınıfa girdim 1 sınıf dışında çok zevk aldım girdiğim sınıflardan. İlgileri alakaları çok güzeldi. Hatta dersimde 1. olan öğrencilere önümüzdeki hafta 4 GB lık flsh bellekler hediye edeceğim :)

kakababa' Alıntı:
Şu an çok değil hocam yılı bitirdik zaten, bu yıl yeteri kadar verimli geçti. Notları verdim geçen hafta. Birazda onlar rahat etsin haklarıdır. Ben 14 farklı sınıfa girdim 1 sınıf dışında çok zevk aldım girdiğim sınıflardan. İlgileri alakaları çok güzeldi. Hatta dersimde 1. olan öğrencilere önümüzdeki hafta 4 GB lık flsh bellekler hediye edeceğim :)

Anlıyorum hocam ne güzel seneniz verimli geçmiş. :+1: Aslında benim senem de verimli geçti daha ilk yılımda. Fareyi tutmayı bilmiyorlardı sene başında şimdi sunu hazırlıyorlar bu da güzel :)

BBNET
Geri