sobet başladı...

Kodla Büyü
Acaba biz okulda sosyal medya derslerini anlatırken meb filtresinin etkileri konuşulur mu?

su anda tanıttıkları site yani second life meb de yasaklı buna olsa olsa kendi kendine gelin güvey olmak denir :mrgreen:

"GAGIL" nedir ya sabahtan beri gagıl gagıl diyip duruyo,
gagıl ne demek diye mail atasım geldi :scared:

Şimdi konuşan konuk öğretmen her hafta konuşuyor. Hep aynı öğretmenler mi yayına katılıyor ?

Facebook'ta çalışmalarını paylaşacaklarmış öğrenciler, biz de inandık. Öğrenciler okullarda facebooka asla girmemeli.

okulda bilgisayar dersleri zorunlu olsun demek yerine bilgisayar dersini tanıtın diyorlar bize. Bu bizim görevimiz mi?

bilisimci_009' Alıntı:
bizden başka seçmeli ders olarak atanan branş öğretmeni var acaba
dananın kuyruğu orada kopuyor işte. Bu gün Türkçe öğretmeni bana özendi oh ne rahatsın not yok kimse çocukların neti neden düşük diye bana gelmiyormuş. Dışı seni içi beni yakar hesabı yani.

izlemeye bile gerek duymuyorum artık saçmalıklardan ibaret hale geldi kasap at derdinde koyun can derdinde biz düşmüşz canımızın derdine onlar daha neden bahsediyor attığım maili okuyunca acıklama yapmak zorunda hissetti kendini oraya koymuslar bir yetkili uzem yetkilisi tuzu kuru onların bizimle işleri yok zaten bu hafta itibarı ile izlemiyorum anketi doldurduk bu haftada laf vurmasınlar

BBNET
Geri