sıfır mı aldınız hocam?ozkansedef' Alıntı:Hem benzinlisini hem dizelini uzun süre kullandım. Dizelini halen kullanmaktayım.
ucamus' Alıntı:Hocam nerde kullanıyorsunuz aracı kullandığınız il neresi? Tl bazında km ye yaç kuruş yakıyor araç manuel mi otomatik mi birde? Aynı aracı bende almayı düşünüyorum da
hocam kaç modeldi aracınız hangi bayiden aldınız ? Kredi olanakları nasılı bundan bahsedermisiniz ayıptır sorması peşinat ödedinizmi ödediyseniz ne akdar ve kredi ne akdar sunuldu size bunlar hakkında detay verir misiniz teşekkürler.ozkansedef' Alıntı:ucamus' Alıntı:Hocam nerde kullanıyorsunuz aracı kullandığınız il neresi? Tl bazında km ye yaç kuruş yakıyor araç manuel mi otomatik mi birde? Aynı aracı bende almayı düşünüyorum da
Orduda kullanıyorum hocam. Dizel uygun olduğundan dolayı bu sıra az yakıyor. 23-24 kuruş arası diyebilirim. Araç manuel. Otomatik ile daha az yaktırabilirsiniz.
Hocam VW CC ile SuperB arasında kaldım son 2 aydır araştırıyorum. cc ve superb alan arkadaşlar var her iki tarafta metediyor arabasınıHacker' Alıntı:superB rahat konforlu ancak octavia ya göreaynı motoru kullanmasına rağmen çok yakan bir araçtır.
alırken Volkswagen yada audio diye alırsınız satarken skodadır. kaliesi ve parçaları vw yada audi olasa da ikinci elde hiçbir zaman vw yada audi olamaz.
superb passat üstü bir araçtır. passatın perti bile para eder peynir ekmektir. superb nin tek parça boyalısı bile sorun olur.
yazdıklarıma skoadacı arkadaşlar kızacak belki ama gerçekler bunlar.
developer' Alıntı:hocam kaç modeldi aracınız hangi bayiden aldınız ? Kredi olanakları nasılı bundan bahsedermisiniz ayıptır sorması peşinat ödedinizmi ödediyseniz ne akdar ve kredi ne akdar sunuldu size bunlar hakkında detay verir misiniz teşekkürler.ozkansedef' Alıntı:ucamus' Alıntı:Hocam nerde kullanıyorsunuz aracı kullandığınız il neresi? Tl bazında km ye yaç kuruş yakıyor araç manuel mi otomatik mi birde? Aynı aracı bende almayı düşünüyorum da
Orduda kullanıyorum hocam. Dizel uygun olduğundan dolayı bu sıra az yakıyor. 23-24 kuruş arası diyebilirim. Araç manuel. Otomatik ile daha az yaktırabilirsiniz.
hocam 105 hp olanlarını düşünmüyorum 2016 modellerde 120 yada yanılmıyorsam 125 hp olarak gelecekmiş türkiyeye giriş yapmamış onalrı düşünüyorum şuan inceliyorum youtubedanbidene' Alıntı:Audi a6 sasisi uzerine oturtulmus inanilmaz ic hacme sahip arac..
Hem bagaj bolumu hemde arka koltuk ile on koltuk arasi mesafeyi dusununce tam bir aile arabasi olabilir.
hatta ev tasirken nakliye bile tutmaniza gerek kalmaz![]()
Aracin kotu yani yakit tuketiminde bonkor olmasi.
Ayrica performans bekleyenler icin 105 beygir yetersiz olabilir..
eger passat ile karsilastirirsaniz ozellik olarak daha iyi fiyat olarak makul..
malzeme kalitesi bakimindan passatin gerisinde kaliyor.
Satarkende istediginiz zaman ha deyince satamayabilirsniz.
benim bekleidğim 2016 model Skoda SuperB 1.6 Dizel Eleganceozkansedef' Alıntı:Hocam siz yeni kasa düşünüyorsanız onun gelmesi yıl sonunu bulabilir ve 100 den aşağı dizel dolu araç bulamazsınız. Ben de düşünüyorum ama benzinli elegance olabilir benim düşündüğüm. Fiyatların açıklanmasını bekliyorum. Yeni kasa bu kasadan çok daha iyi açıkca söyleyebilirim.
105 hp biraz az geliyor ama ben yazılımla 140 hp ve 300 nm torka çıkartırdım sıkıntısız kullanıyorum. 120 hp yeterli gelir.
developer' Alıntı:benim bekleidğim 2016 model Skoda SuperB 1.6 Dizel Eleganceozkansedef' Alıntı:Hocam siz yeni kasa düşünüyorsanız onun gelmesi yıl sonunu bulabilir ve 100 den aşağı dizel dolu araç bulamazsınız. Ben de düşünüyorum ama benzinli elegance olabilir benim düşündüğüm. Fiyatların açıklanmasını bekliyorum. Yeni kasa bu kasadan çok daha iyi açıkca söyleyebilirim.
105 hp biraz az geliyor ama ben yazılımla 140 hp ve 300 nm torka çıkartırdım sıkıntısız kullanıyorum. 120 hp yeterli gelir.
https://www.youtube.com/watch?v=6S2dLXVBsfg
Fiyatları ortalama deidğinzi rakamda oynayacak ama gerçekten değecek bir araç olacağını düşünüyorum.
Sizin araç kaç model?
Hocam ben bugün asalı aradım samsun bayisini eylül sonu gibi 1.6 dizel elegance gelecekmiş 2016 model test sürüşü için davet ettiler.ozkansedef' Alıntı:developer' Alıntı:benim bekleidğim 2016 model Skoda SuperB 1.6 Dizel Eleganceozkansedef' Alıntı:Hocam siz yeni kasa düşünüyorsanız onun gelmesi yıl sonunu bulabilir ve 100 den aşağı dizel dolu araç bulamazsınız. Ben de düşünüyorum ama benzinli elegance olabilir benim düşündüğüm. Fiyatların açıklanmasını bekliyorum. Yeni kasa bu kasadan çok daha iyi açıkca söyleyebilirim.
Fiyatları ortalama deidğinzi rakamda oynayacak ama gerçekten değecek bir araç olacağını düşünüyorum.
Sizin araç kaç model?
Benimki 2012 model. Eleganceden şaşmayın hocam. Gerçekten dopdolu bir araç. Hele yeni kasa da eski kasada opsiyonel olarak sunulan Elektrikli Bagaj Kapağı ve Ön Arka Isıtmalı Koltuklar standart olarak gelecek. Onun dışında ekstra olarak Elektrikli Park freni, anahtarsız giriş çalıştırma, Start Stop vb. gibi güncellenmiş donanımlarda mevcut. Hatta ben derim ki acele etmeyin siparişle Elegance ek olarak Sunroof ve Adaptif Cruise Control ekletin. O zaman yemede yanında yatMaddi durum bu kasanın dizeli almaya elvermiyor ama sırf bu kasaya sahip olabilmek için benzinli modeline geçmeyi bile düşünüyorum. Zaten ilk benzinli Superbimi sattığıma biraz pişman olmuştum.
![]()
peki hocam yakıtta ne gibi artma oldu? Çekişi nasıl? aracın ara hızlanması nasıl yazılım öncesi ve sonrası fark var mı?ozkansedef' Alıntı:developer' Alıntı:benim bekleidğim 2016 model Skoda SuperB 1.6 Dizel Eleganceozkansedef' Alıntı:Hocam siz yeni kasa düşünüyorsanız onun gelmesi yıl sonunu bulabilir ve 100 den aşağı dizel dolu araç bulamazsınız. Ben de düşünüyorum ama benzinli elegance olabilir benim düşündüğüm. Fiyatların açıklanmasını bekliyorum. Yeni kasa bu kasadan çok daha iyi açıkca söyleyebilirim.
Sizin araç kaç model?
Benimki 2012 model. Eleganceden şaşmayın hocam. Gerçekten dopdolu bir araç. Hele yeni kasa da eski kasada opsiyonel olarak sunulan Elektrikli Bagaj Kapağı ve Ön Arka Isıtmalı Koltuklar standart olarak gelecek. Onun dışında ekstra olarak Elektrikli Park freni, anahtarsız giriş çalıştırma, Start Stop vb. gibi güncellenmiş donanımlarda mevcut. Hatta ben derim ki acele etmeyin siparişle Elegance ek olarak Sunroof ve Adaptif Cruise Control ekletin. O zaman yemede yanında yatMaddi durum bu kasanın dizeli almaya elvermiyor ama sırf bu kasaya sahip olabilmek için benzinli modeline geçmeyi bile düşünüyorum. Zaten ilk benzinli Superbimi sattığıma biraz pişman olmuştum.
![]()
peki hocam yakıtta ne gibi artma oldu? Çekişi nasıl? aracın ara hızlanması nasıl yazılım öncesi ve sonrası fark var mı?ozkansedef' Alıntı:developer' Alıntı:benim bekleidğim 2016 model Skoda SuperB 1.6 Dizel Eleganceozkansedef' Alıntı:Hocam siz yeni kasa düşünüyorsanız onun gelmesi yıl sonunu bulabilir ve 100 den aşağı dizel dolu araç bulamazsınız. Ben de düşünüyorum ama benzinli elegance olabilir benim düşündüğüm. Fiyatların açıklanmasını bekliyorum. Yeni kasa bu kasadan çok daha iyi açıkca söyleyebilirim.
Sizin araç kaç model?
![]()
ucamus' Alıntı:hocam yeni nesil superb plazalara gelmiş ben önümüzdeki hafta test edeceğim