gececiler hocam araç dizeldir benzinliyle karıştırdınız sanırım benzinli fiyatları yine aynı hatta 38bine düştü bugün plazada gördüm. Bu Araç turbo dizel ve torku 250, yakıt tüketimi şehir içi 5.7 şehir dışı 3,8 ortlama 4,5 lt civarı, frklı olarak turbo şarjlı olması ve dizel olması benim için farklı olacak ve torku ve tüketim çok iyi araca bindim içide ferah yani bir sürücü gibi olarak ilk defa bindim önceden araç deneyimim pek yoktu bir fikir söyleyemezdim ama şimdi azçok sadece ufak bir fikir yorumu yapmış bulundum, bende şimdi mesela golf5 var aynısı gibi sadece biraz direksiyon simidi farklı
(Not: Birde Yakıtı golf5 ler spor arabadır şehir içinde çok yakarlar ama performanslı ve sürekli ışık ve tümsek olmayan bir ildeyseniz rahat kullanılabilir benim olduğum yer buna müsait değil iki haftada bir 150 tl yakıt alıyorum para dayanmıyor artık ki gezmeyi dolaşmayıda bırakmama rağmen böyle).
Ayrıca 48500 tlem yok keşke olsa o kadar param olsa alınabilecek başka model markalard var daa. ..
aynı özelliklerde bir jettanın fiyatı 61 bin ayrıca onuda hesaba katmak lazım.
bur arada benim için değerli yorumlarınız için de teşekür ederim