Sizce servis üç kağıt yapıyor mu? Bana öyle geldi.

Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
ite vurduğun zaman görmesende zarar vermiş olabilir. tabir vardır ite vuracağına duvara vur diye. servise gelince benim araca arkadan vurdular. tampon ezildi azıcıkta bagaj kapağına sıçramıştı. o azıcık yeri düzeltmeyip bagaj kapağını değiştirmişler. işcilik falan 3500 lirada masraf çıkartmışlar. seninkide bu şekilde normal hocam.

hocam arkadaşım geçen hafta 2011 ford focusu duvara vurdu sadece tampon için 4300 tl hasar çıkardılar onunla kıyaslayınca normal geldi bana

bence bir avukatla görüşün, danışın, danışma ücreti 100-200 falan alır, servisi aramasını rica edin konu ile ilgili. Tutuşup işleri düzelteceklerini umabilirsiniz, hala bildiklerini okuyorlarsa:

avukat da bilir zaten, hasar tespit için bilirkişi tutulabilir.

Hocam normal bir ustaya götürseydin en fazla 500-600 çıkardı ama servis kaskodan daha fazla para almak için malesef şişiriyor...

benim bildiğim yetkili servisler hasar çok ufacıcık değilse hiç uğraşmıyorlar tamirle. hemen yenisiyle değiştiriyorlar parçayı. benim başıma gelmişti tamir etmelerini istemem rağmen yapmadılar. Büyük konuşmayayım ama üçkağıtçılık yaptıklarına eminim. anlattığınız şeylerden olasa da üç kağıtçılık yapacaklardır. dikkat edin.

BBNET
Geri