Buraya kadar çıktınız madem
işlemci farkı, 5g desteği farkı, hafıza kapasitesi dolayısıyla bunu tercih ettim. Güzel cihaz
öncelikle android sistemlerde uzun yıllar güncelleme desteği alamazsınız maalesef.. bu yüzden en baştan android kullanıcıları bunu kabul ederek telefon alıyorlar..
2 senedir xiaomi kullanıyorum.. geçen ay da eşime redmi note 10 pro aldım.. telefonun herşeyi çok stabil çalışıyor şimdilik. kameralar orta üst sınıfta.. ekran amoled ve 120 hz olduğu için çok canlı ve güzel bir deneyim sunuyor. eksik yanları tabii ki var örneğin 5g yok ya da 4k 60fps video çekimi yok veya üst sensörler çok nadir hatalı çalışabiliyor.. Ancak xiaomi markası fiyat performans ürünleri sunuyor kullanıcılara..
önümüzdeki ay mi 11 lite almayı düşünüyorum.. youtube dan inceleme videolarında redmi note 10 prodan bi tık daha iyi olduğu görülüyor.. ancak daha fazla para verebiliyorsanız mi 10t pro alınır.. pişman etmez bence..
samsung markasında ise note serisi her zaman kaliteli ve premium ürünler sunuyor ancak ülkemizde maalesef fiyatları çok yüksek.. bütçeniz el veriyorsa samsung note serisi alınır, bütçeniz uygun değilse xiaomi candır..![]()
Ne kadara aldınız hocam? Kullanım esnasında zamanla sorun çıkartır mı xiaomi acaba? Ben sosyal medya ve farklı uygulamalar vasıtasıyla telefonu yoğun kullanan birisiyim.
Amoled ekran az pil tüketir. Bu konuda yanlış bilgi edinmişsiniz.Amoled olmaması benim kullanım seviyesinde fark oluşturmadı. amoled ekranlı diğer telefonlarla görsel olarak yaptığım karşılaştırmada çok bariz bir fark göremedim. Pil tüketimi anlamında ips nin avantajlı olduğunu görünce tercih ettim.
5 aydır oppo reno 3 kullanıyorum, oldukça da memnunum. Gerek kamera kalitesi gerek şarj dayanma süresi olarak benim için yeterli. telefondan ne beklediğiniz de önemli. Alırken Xiaomi seçeneklerini de çok düşünmüştüm ama sarr değerinden dolayı vazgeçtim.
bu model tam istediğiniz gibi fazlasıyla da iş görürBende telefon arayışındayım premium serisi önerileriniz olursa sevinirim kamerası iyi olsun 4-5 yıl gitsin çok da bir beklentim yokmuş yazarken farkettim![]()
Ben de benzer düşünüyorum aslında. Tereddütüm de bundan dolayı. NOTE 4'te 32 gb gibi şuanki uygulamalar açısından yetersiz. Bir de 2 kere batarya değiştirdim ama o da benim kullanımından kaynaklı. Yoksa diğer markalarda yaşanan kronik sorunların hiç birini yaşamadım4.5 yıldır Samsung Galaxy Note 5 kullanıyorum hocam. Siz benden daha uzun süre kullanmışsınız ama uzun yıllardır "note" kulanıyoruz. Şahsen kaleme çok alıştığım için başka marka model düşünmüyorum, bozulursa yine Samsung Galaxy Note alırım. Benim Telefon hâlâ orijinal bataryalı, dolayısıyla ne halde olduğunu yazmama gerek yok sanırım. Başka herhangi bir sorunum yok. Donma - kasma - kapanma vs sorun yaşamıyorum. Şöyle bir baktım biraz önce, sanırım yarın bozulsa Galaxy Note 10 lite alırım.
Eşimde xiaomi redmi note 8 64 gb var, dahili hafıza hariç hiçbir yönüyle 4.5 yıllık Galaxy Note 5 telefonumun önüne geçemez. Kağıt üzerindeki verilere bakmayın siz.