Sizce nekadar eder?

Kodla Büyü
hocam aynısı bende var.km side aynı sayılır lpg side var. ben olsam bende bu civarda verirdim.Temizse al pişman olmazsın .gazını koyarsın binersin gezersin uzun yıllar.masrafta çıkarmaz sana..

cyberhills' Alıntı:
bu araçta darbe boya var arkadaşım çünki arkadaş hiç bahsetmemiş o konulardan ara sor expertiz km yi sorgulat sana garanti veriyorum kaskodan almıstır hakkını ve boyada öle 1 parça değildir öle olsa yazardı
Hiçbir sorunu yok demiş. Telefonda sordum yok dedi ama belli olmaz tabi. Expertiz raporu almadan araba almam zaten.
muallimtamer' Alıntı:
Aynı Araç 55000 Km Toyota 0 araç takasında 23000 Tl ye verdik ..
senin hesaba göre 20bin tl civarı eder hocam bu araba. Bi de toyota fazla değer kaybetmez diyolar. Hikaye mi ne?

bence hiç hatcback corolllaya girme bu paraya sedan alırsın. Alması kolay satması kolay bence sedan...

toyota piyasası yüksek olsada bu araç 100bin eşiğini aşmış ve hb. bence bu kadar etmez.

Geçen sene 37000 km, tüp yok 2004 sol hb modelini 24.250 ye aldım. 4 lastik+film+rüzgarlık la beraber 25000TL oldu.

Şubatta tüp taktıracağım, km 50000, sat deseler 26000 e iki haftada çıkartırım bu aracı. Sen buradan hesap et.

Geniş aile değilsen sedanı boşver. HB nin tadı başka. Ve gerçekten corolla serisinin de en sorunsuz araçlarından. Allah kaza bela vermesin. Ben çok memmunum aracımdan. Tek eksiği Mp3 çalmıyor :)

İlandaki aracın da ederi 22500-23000 bence ( eğer temiz ise)

Bu corolla olmasa bile sol hb modelini şiddetle tavsiye ederim hocam.

Şimdiden hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Saygılar

BBNET
Geri