Sizce Ne Yapmalıyım?

Kodla Büyü

must109

Site Gezgini
ben son sınıf böte öğrencisiyim kpss ye hazırlanıyorum ama alım sayımızın düşük olması beni soğutuyor lise düzeyinde kpss den 89 aldım katipliğe başvurmayı düşünüyorum ondan sonra bizim bölüm iyi olunca tekrar kpss ile öğretmenlik olabilir?Sizin fikirlerinizi almak istiyorum

must109' Alıntı:
ben son sınıf böte öğrencisiyim kpss ye hazırlanıyorum ama alım sayımızın düşük olması beni soğutuyor lise düzeyinde kpss den 89 aldım katipliğe başvurmayı düşünüyorum ondan sonra bizim bölüm iyi olunca tekrar kpss ile öğretmenlik olabilir?Sizin fikirlerinizi almak istiyorum

Adliyede katip olarak göreve başlayan sonra sınavla yazı işleri müdürü olan sonra başka bir sınavla idari işler müdürü(yani adliye müdürü) olan bir arkadaşım var. Bilgin olsun istedim...

ben lisanstan önce önlisans okumuştum ve vhki olarak atanmıştım. üstelik bakanlıkta çalışıyordum. sonra lisansı bitirince öğretmenliğe binbir hevesle geçtim. şu durumların olacağını önceden bilseydim sanırım geçmezdim. nerdeyse her dönem başka okul. hiçbir yere alışamıyorum ve hiç bir yere ait hissetmiyorum. gül gibi ankarayı, bakanlığı bıraktım anlayacağın hocam:) sana katipliği seç veya seçme diyemem. sadece kendş durumumu paylaşmak istedim.

kurumlararası geçiş var mı halen ortalama kaç gün çalışan böte mezunu birisi geçiş yapabilir

must109' Alıntı:
kurumlararası geçiş var mı halen ortalama kaç gün çalışan böte mezunu birisi geçiş yapabilir

kurumlar arası geçiş var ama çok zor. çünkü her dönem belli kontenjan açılıyor ve puanı yüksek olan geçebiliyor. Ha geçilmez mi geçilir ama biraz zor.

bildiğim kadarıyla geçiş kalktı, son geçiş yapanlardan biriyim ben de. şimdi tekrar kpss ye girmek gerekiyor diye biliyorum

bence bölümü düşünme ilerisi şu an için gözükmüyor bizim için. Diğer memurlukları dene açıktan okumaya devam et kurum içi yükselme sınavları oluyor onlara gir daha iyi olur bence.

yorum yapmıyor, sözü uzatmıyorum
memur ol (özel sektörde çalışacak donanıma sahipsen onu da olma)

Kardeşim hiiiç alım şu olur bu olur mu derdine düşme sahadaki bu arkadaşlarını dinle bencede adliyeyi dene derim.en azından hak ede ede yükselme şansın bizden daha fazla.Amca kızı öğretmenliği bitirdi adliyede göreve başladı şimdi Orduda adliyede şef .şimdiki aklım olsa ben geçerdim acizane benim tavsiyem

BBNET
Geri