Sizce Hangi Kasko ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bridget
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bridget

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba Arkadaşlar..
Yeni araba için kasko yaptırmak istiyoruz..
Şimdilik sadece Aksa'dan fiyat aldık..1400TL dediler..
Siz hangi sigorta şirketini önerirsiniz :?:

Sendikalı iseniz sendikaların anlaşmalı oldugu firmalar var. %30-40 oranında indirim yapıyorlar. Sendika sayfalarından bakabilirsiniz.

en az kasko şirketi kadar kaskoyu yaptıracağınız acente de önemli. tanıdık, akraba olmasında fayda var. Allah korusun bir hasar durumunda acente arkanızda durmazsa, kasko şirketi önünüze türlü bahaneler çıkarabilir.

Sendikalı değilim Hocam ama olabilirimde :roll:
Sizin bildiğiniz bi sigorta şirketi var mı Hocam??

Kamusen Üyelerine Anadolu Sigorta'da indirim var.Paketin adıda Kamu kasko.Ben bundan 3 yıl önce axa'dan 1500 TL fiyat almıştım.Sonra Anadolu Sigorta da kamusenlilere indirim yapıldığını öğrendim 800TL'ye orada yaptırdım.Yine yenileme zamanı geldi.Kaskoda 3 yılım olacak, hasarsızlık indiriminden dolayı Axa 570 TL anadolu sigorta 590 TL fiyat çıkartıyor.Axa baktı arabaya zarar vermiyor fiyatı nasıl aşağıya çekti.Bu yıl kamusen Ray sigortaylada anlaşma yapmış.Bilgilerine sunarım.

hocam ben ankara kaskodan yaptırdım.en ucuzu oydu. diğerderi 1400 fiyat çektiler ama ankara ile 800 anlaştım. bundan 1 ay öncede arabanın camı kırılmıştı. Hemen camcıya gittim. Evrakları doldurdum. 1 saat içinde camı taktılar ve arabayı teslim ettiler. Allah kaza bela vermesin hocam.

axa'dan arkadaş yaptırdı kazasızlık indirimide vardı, 500 civarında bişeydi, bir de bir grup sendikalı arkadaş sbn sigortadan yaptırdı 450-500 arasındaydı fiyatları.

Sigorta acentalarının belli indirim kontenjanları var hocam, öyle birşeye denk gelirseniz daha uyguna düşüyor bunun içinde 3-5 yerden fiyat almakta fayda var, yalnız ilk kaskonuz oldugundan 800-900 den aşagı bulamazsınız hocam.

groupama'dan yaptırdım 630 TL'ye. bunun içinde hasarsızlık indirimi ve öğretmen indirimi de var. fiyat alırken verilen tazminatlara dikkat edin. bazı acenteler en düşük tazminatları göstererek hesaplıyor ve fiyatta haliyle düşük çıkıyor.

Allianz ile herhangi bir ilişkiniz (Bireysel Emeklilik, Sağlık Sigortası, gibi) ekstra indirim yapıyorlar. Normalde piyasadan daha pahalı ama indirim ile piyasa fiyatlarına yaklaşıyor. En sorunsuz ve en kalitelisi diye öneriliyor..

baytarım' Alıntı:
aksigortadan yaptımada hangisinden olursa olsun
aksigorta ile kötü bir deneyimm var
http://sikayetvar.com/sikayetoku/k/338 burayı okuyarak kaskonu yaptır...
bende kasko arastırıyorum ilk kasko araba 2005 model en uygun fiyatı aksigorta verdi 1170 tl
ankara sigorta 850 dedi ama para ödemede sorun cıkarıyormus liberty de biraz uygun dedi ama onun yetkili servisle anlasması yok eh en mantıklısı aksigorta gibi görünüyor sikayetiniz acılmıyor linkden hangisi

Bence ERGO sigortaya yaklaşma hocam. Ben araştırmadan reklamlara kanarak bu şirketi tercih ettim.
Size tavsiyem servislere bir sorun görüşün.

BBNET
Geri