Sizce hangi focus

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pc555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pc555

Aktif Üye
Arkadaşlar bu 2 arabadan birini almayı düşünüyorum biraz kararsız kaldım
2006 model focus trend sedan lpg li 1.6 100hp 80bin km lpg li bakımları yapılmış tek parça boya 24000 TL
2005 model focus tren hb 1.6 100hp stil paket 65bin km benzinli tek parça boya 22750 TL
sedan yada hb olması benim açımdan farketmez ama lpg şart bu benzin fiyalarıyla
(2005 model olan araç focus 2)

iki araçta yeni kasa(2.nesil) focus.Modeli düşük olanın km'si az, yüksek olanın fazla. Ama km orjinal ise, normal kullanılmış araçlar, yılda 15-20 bin arası yol yapmışlar. Lpg takılı olan hem model hemde lpg'li olması avantajıyla fiyat olarak fazla.Fakat lpg kiti araçta kaç km'dir kullanılıyor, motor arıza lambası yanıyormu, bu gibi soruların cevabı aranmalı.
Focus 3 çok yakında piyasada olucak. Bu ise bahsettiğiniz araçların fiyatlarının biraz daha düşmesine sebep olabilir. Piyasada satılık araç çok, bence iyice araştırma yapıp, aceleye getirmeden, içinize sineni almanız.

motor arıza lambası hakkında bilgim yok . lpg li olan 40bin km dir kullanılıyor. bu yüzden benzinli araç daha ağır basıyo gibi

fordclubtr.com güzel bir forumdur. her türlü bilgi alabilirsiniz.

ikisini de alma ghia al focus için kilometre çok önemli değil. arkadaşımda 200.000 geçmiş bir focus var hala sapasağlam. nasıl kullanıldığı önemli. sen sağlam bir ustaya göster almayı düşünüyorsan.

BBNET
Geri