Sizce bu LED TV nasıl ?

Kodla Büyü
Hocam şuanda smart tvler daha moda ve kullanışlı internete falanda girersin smart bi model al bence

Hocam ben yakında philips aldım. Kayınço samsung aldı boyut aynı ikiside led. karşılaştırdığımda samsung daha iyi bence. phips çok yavaş ve sürekli kasılıyor ve donuyor( uydu alıcısı kendi içinde) Ayrıca diğer tüm formatları güzel oynatıyor ama avi formatında sıkıntı yaratıyor. bilgine sunulur.

bende Panasonic NeoPlazma derim
600 hz
wifi
2D'yi 3D'ye çevirme daha ne arasan var
fiyat aynı seviyelerde

@by_katliam hocam ps3 oynama gibi bi düşüncem yok , hatta smart tv dediğiniz tvden nete girme işi ise çok gerekli mi ondan da emin değilim . nasıl olsa hem eşim de hem de bende notebook var.

furkanhoca' Alıntı:
horozerk hocam sanırım bu model daha iyi

bunun LM670s modelini kullanıyoruz şu an, kendime alacak olsam fiyatı da uygun olduğu için bunu alırım ondan sana tavsiye ettim zaten :). FPR gözlük benim için en önemli olan nokta, batarya pil gibi aksamlar olmadığı için göz önünde titreşim yayma diye bir olay yok, bu da göz ağrısına baş ağrısına sebep olmuyor. Sonuçta bir film 2 saat 3 saat sürüyor sürekli gözlük takılı olacak pilli yada bataryalı gözlüklerde bu olumsuz etkiler bazı kişilerde 10 dakika içinde hissediliyor.

horozerk' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:

bunun LM670s modelini kullanıyoruz şu an, kendime alacak olsam fiyatı da uygun olduğu için bunu alırım ondan sana tavsiye ettim zaten :). FPR gözlük benim için en önemli olan nokta, batarya pil gibi aksamlar olmadığı için göz önünde titreşim yayma diye bir olay yok, bu da göz ağrısına baş ağrısına sebep olmuyor. Sonuçta bir film 2 saat 3 saat sürüyor sürekli gözlük takılı olacak pilli yada bataryalı gözlüklerde bu olumsuz etkiler bazı kişilerde 10 dakika içinde hissediliyor.

teşekkürler. ben almışken parasına göre en makul özellikli tv yi alıp uzun bir süre onu kullanmayı hedefliyorum. bunun için de fiyatı ucuz diye herhangi bir özelliği gözardı etmek istemiyorum.

bu arada eğer görebilirsen müge hocaya selamlarımı ilet:)))

hocam bence sadece hdmi girişi olan istediğin boyutta bir led tv al yanınada linkteki aparatı al televizyonun android işletim sistemli bilgisayara dönüşsün kendi smart tv ni oluştur, bu ve buna benzer birçok urun var piyasada incele, hatta bununla guzel bir tv uygulaması indrip netten hd izle istediğini ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 336/detay/

furkanhoca' Alıntı:
horozerk' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:

teşekkürler. ben almışken parasına göre en makul özellikli tv yi alıp uzun bir süre onu kullanmayı hedefliyorum. bunun için de fiyatı ucuz diye herhangi bir özelliği gözardı etmek istemiyorum.

bu arada eğer görebilirsen müge hocaya selamlarımı ilet:)))

bahsettiğim 670s ile bu model arasında çerçeve farkından başka bir şey yok :) 400 Hz, smart tv, wifi, 3D vs. özellikleri aynı hocam

ben panasonic 42gt50e aldım iyi yapmış mıyım?

daha az radyasyon yayıyor diye ve en gerçek görüntü plazmada diyeeee :roll:

Mrb Hocam
İstanbulbilişim grey ürün satıyor biliyorum. Garantide sıkıntı yaşattığı biliniyor. Ve dile getiriliyor.(Yani türkiye distribütör garantisi yok ürünlerin. Avrupa garantisi var. Arızalardada genellikle kullanıcı hatası diyip geçiyorlar
Bilgine. Araştır genede

»
İstanbul Bilişim A.Ş.'de satılan televizyonlar FATURALI, GARANTİLİ ve KAPALI KUTU olarak tarafınıza gönderilmektedir. Ayrıca Sanayi Bakanlığı onaylı distribütörler veya resmi ithalatçılar tarafından 2 yıl süresince garantilidir.

açıklamalarda bu yazıyor ama ...

hocam kesinlikle 3d tv al şu anda arkadaşın blueray&3d filmlerini makineye atıyorum.Biz bugüne kadar film izledik zannediyormuşuz

sanırım lg 42lm620s alacağım.

edit : LG 42LM620S aldım :) hadi hayırlı olsun inşaallah bakalım :)

bende 47lm 760s bakıyorum uzun zamandır..2500tl civarında olunca alacam bakalım..

BBNET
Geri