siyah ekran

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilbil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.. Bilgisayarimi dun kapatırken güncelleme yukluyordu ve kapandi bugün düğmesine bastim acilsin diye sadece power isigi yaniyor ve acilirken fan sesi geliyor ve siyah ekran olarak kaliyor HDD lambasi yanmiyor ekrana hicbir görüntü gelmiyor. Format CD si taktim hicbir şey gelmiyor ekrana USB mouse cikardim denedim actim olmadi hicbir tusta calismiyor ne yapmaliyim bilgisi olan varsa bana yardimci olabilir mi? :(

Bilgisayarı kapatıp, fişini çekin. Bir süre bekleyip, fişi takıp açın. Belki statik elektrik birikmiş olabilir. Geçen bizde de Exper bir bilgisayarda aynı olmuştu.

Yaptim hocam hatta pilini cikarip kullaniyordum pilini takip demedim olmadi :o

merhaba
öncelikle geçmiş olsun
bir kaç değişik alternatif var ama cihazınızın garantisi varsa direk garantiye gönderin.

Arkadaşların dediği gibi fişten çekerek bakletin. Ramlari yerinden söküp takın,

Fazla ısınmadan kaynaklı chipset arızası gibi görünüyor. Harici monitöre bağlayıp görüntü alabiliyormusunuz birde o şekilde deneyin.eğer görüntü varsa ekran kartı chipsetini yanmıştır.

Bence tamir ile uğraşmayın bu şekilde de satın

hocam 4 senelik laptopum beklettim yine aynı sorun :( düğmeye basınca ilk anda fan sesi geliyor ve hdd lambası yanmıyor sadece güç lambası yanıyor hiçbir zman böyle bir sıkıntı yaşatmamıştı bir önceki günde normal kapandı ama anlamadım :shock:

BBNET
Geri