Sivil Toplum Web Platformu

Kodla Büyü

adnan54

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuzdan sosyal sorumluluk projesi.
Web sayfası olmayan kuruluş kalmayacak.
Yoğun bir çalışma temposu ile hazırlamış olduğumuz projemizi tamamladık. Projemiz ile sivil toplum kuruluşlarının (dernek, vakıf, sendika, köy, muhtarlık, belediye,vb..) web sayfalarını oluşturabilmeleri ve web sayfalarına kolaylıkla içerik ekleyebilmeleri sağlıyoruz.
Projemiz kolay kuruluma sahip olup yönetim bölümü kolay anlaşılabilir ve kolaylıkla yönetilebilir.
Projemizde bulunan özellikler
•Kolay kurulum
•Kolay yönetim
•SEO
•Etiket ekleme
•Tüm içeriğin değiştirilebilmesi
•Tema seçenekli
•Modüler
•Yeni bileşen eklemeye müsait
•Sınırsız içerik eklentisi
•Yorum ekleme
•Modül aktif pasif yapma

Projemizde bulunan modüller
•Haber
•Duyuru
•Etkinlik
•Etiket Bulutu
•Resim Galerisi
•Video Galerisi
•Sınırsız Reklam Alanı
•Yazar ve Makale
•Toplu mail
•Anket
•İstatistikler
•Accordion Menu
Projemizi aşağıdaki adresten kontrol edebilirsiniz.

http://www.siviltoplumwebplatformu.com/demo2/
http://www.siviltoplumwebplatformu.com/demo3/
Yönetim bölümünü kontrol için
Kullanıcı adı: demo
Şifre: demo

Nasıl kullanabilirim..
Aşağıdaki adresteki formu dolduran ve niçin kullanacağını belirten kişiler arasından seçeceğimiz kişilere proje yazılımını göndereceğiz.
http://www.siviltoplumwebplatformu.com/iletisim.asp

Gelişmesine katkıda bulunmak istiyorum.
Hazırladığımız sistemi çok kez test etmemize rağmen çıkan hataları veya yapılması gereken eklentileri bize yukarıdaki form ile ulaşırsanız projemizin gelişmesine katkıda bulunmuş olur ve istediğiniz şekilde bir sistemi oluşturmuş oluruz.
Bu bilgiler ışığında bize göstereceğiniz her türlü yardım için çok teşekkür ederiz.
Proje ekibi
Adnan YILDIZ – Danışman Öğretmen
Serkan KUŞÇU, Ahmet YAVUZ – Bilişim Teknolojileri Öğrencileri
Bozüyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Hoş bir çalışmaya el atmışsınız.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sayfanıza şöyle bir göz attım gözüme ilişenleri izninizle paylaşmak istiyorum:
Genel:
---demo2 de yeşil tema /roolover image / ziyaretçi defteri /maviroloover_36.jpg yolu yanlış ya da içeriği yok.
---demo3 tema ile imageler iletişim kuramamış imageler gözükmüyor. Yollarına tekrar gözden geçirin.
---Hata iletilerine bakarken dikkatimi çekti scriptleri her include ettiğiniz sayfa içinde kullanmak yerine header içine gömseniz her sayfada tekrar tekrar yüklemek zorunda kalmazdı.
---Farklı linklere tıklayınca tema stili değişiyor. Kullanıcı opsiyonlu halede getirebilirsiniz.
---Sayfanın üst kısmında bulunan tarih hoş durmamış kanımca.

//
admin paneli:
---Resim upload da sıkıntı var sanırım.
---Eklenen haberler alt sırada listeleniyor. Silme linkine tıklayınca onay istese çok iyi olur. Olurda yanlışlıkla silme ikonuna basarsanız haber buharlaşabilir.:)
---Yonetim panelinden haber eklemeye çalıştım ama hata veriyor. ( İçeriğin desteklenen boyuttan fazla olduğu hatası verdi. ) Oysa iki satır yazı vardı. İmage dış link ekledim uzundu ondan olabilir mi acaba!
---Haber eklendiğinde yazı fontu sayfaya göre tezatlık gösteriyor. Sanırım metin editöründen giriş yaparken wordden yazı yapıştırılıyor ki bu büyük bir hatadır.
post_button_word.gif
simgesinden yapıştırılırsa yazı sayfa bütünlüğünü bozmayacaktır. Haber ekleyecek arkadaş için not dümek lazım.
---Ayrıca reklam alanları içinde admin paneline bölüm eklenebilir.
---Tema belirleme rağmen anasayfa dışında aktif olmuyor.

Görsel olarak baktığımda bunlar ilgimi çekti. Bu küçük hataları düzeltirseniz çalışmanız daha derli toplu olacaktır.

Çalışmalarınıza başarılar diliyorum. Saygılarımla.

GezginN61' Alıntı:
Hoş bir çalışmaya el atmışsınız.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sayfanıza şöyle bir göz attım gözüme ilişenleri izninizle paylaşmak istiyorum:
Genel:
---demo2 de yeşil tema /roolover image / ziyaretçi defteri /maviroloover_36.jpg yolu yanlış ya da içeriği yok.
---demo3 tema ile imageler iletişim kuramamış imageler gözükmüyor. Yollarına tekrar gözden geçirin.
---Hata iletilerine bakarken dikkatimi çekti scriptleri her include ettiğiniz sayfa içinde kullanmak yerine header içine gömseniz her sayfada tekrar tekrar yüklemek zorunda kalmazdı.
---Farklı linklere tıklayınca tema stili değişiyor. Kullanıcı opsiyonlu halede getirebilirsiniz.
---Sayfanın üst kısmında bulunan tarih hoş durmamış kanımca.

//
admin paneli:
---Resim upload da sıkıntı var sanırım.
---Eklenen haberler alt sırada listeleniyor. Silme linkine tıklayınca onay istese çok iyi olur. Olurda yanlışlıkla silme ikonuna basarsanız haber buharlaşabilir.:)
---Yonetim panelinden haber eklemeye çalıştım ama hata veriyor. ( İçeriğin desteklenen boyuttan fazla olduğu hatası verdi. ) Oysa iki satır yazı vardı. İmage dış link ekledim uzundu ondan olabilir mi acaba!
---Haber eklendiğinde yazı fontu sayfaya göre tezatlık gösteriyor. Sanırım metin editöründen giriş yaparken wordden yazı yapıştırılıyor ki bu büyük bir hatadır.
post_button_word.gif
simgesinden yapıştırılırsa yazı sayfa bütünlüğünü bozmayacaktır. Haber ekleyecek arkadaş için not dümek lazım.
---Ayrıca reklam alanları içinde admin paneline bölüm eklenebilir.
---Tema belirleme rağmen anasayfa dışında aktif olmuyor.

Görsel olarak baktığımda bunlar ilgimi çekti. Bu küçük hataları düzeltirseniz çalışmanız daha derli toplu olacaktır.

Çalışmalarınıza başarılar diliyorum. Saygılarımla.

Tema hataları tamamen sistemeden kaynaklanıyor. Öğrencilerimle görüştüğümde sistemi değiştirdikten sonra ftp işleminde sorun çıktığı ve ftp 'nin yarı kaldığını söylediler. Sorunu giderdim.
Silme işlemi için onay çok güzel olur.--- Teşekkür ederiz.
Reklam alanı admin paneli şu anda öğrencim hazırlıyor. Daha sisteme monte etmedik.
Sistemde 3 adet çalışan demo var. Bu bakımdan demo2 ve demo3 tama ayarını demo1 den çekiyor. Zannedersem SEO dan kaynaklanıyor. ftp'de tek sistem olduğunda sorunsuz çalışıyor.

Dediğimiz gibi sistemimiz test aşamasında 1 -2 haftaya sorunsuz olacaktır. Burada vermemizin sebebi göremediğimiz hataların bize gösterilmesi.
Çok teşekkür ederiz.

BBNET
Geri