sivasta ilköğretimde çalışan norm fazlası tef mezunu arkadaş

Kodla Büyü
eee şimdi norm fazlası atamalar var ve mem sitesinde bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği görevlendirmeleri var acaba bu bizi resen atamadan kurtarabilir mi???

Hocam anlamadığım olay kimse tercih ettiği okulları söylemiyor, yada tercih edip etmediğini dahi söylemiyor. Kimse madur olmasın arkadaşlar söyleyeylim dedikçe millet kendini çekti. Yani ben ikinci atamayı bekleyip il içinde başka bir ilçe tercih edecektim ama bizim öğretmenlerimiz tercih yerlerini söylemeyince bende o riske girmedim. kendi ilçemdeki okulu yazdım BÖTeliyim gerçi konuya uygun değil ama.daha kendi içimizde birlik sağlayamıyoruz sonra kalkıp hakkımızı arayalım diyoruz. Geç aga bu işleri herkes kendisini kurtarırsa daha bakmıyor

Sayın Milli Eğitim Müdürümüzü tweette takip edip sıkıntıları anlatabiliriz daha yeni aklıma geldi. Tüm sıkıntılarınızı yazabilirsiniz demişti :) özellikle sivayseri hocam sen yaz 4 yılda 4 okul değiştirdiğini yaz yaniii en güzel örnek sensin aramızda. bu arada tercih yapmadım Ya Allah ya Bismillah dedim yapmıyorum dedim :)

:( 4 yılda 4. okul evet. Senen sonu da açılırda gidersem il dışı isticem muhtemelen gittiğimde de orda da norm fazlası kalacam :) artık bir rekor kırmak istiyorum :)

ya şimdi hadi görevlendirme oldu sonra yerler değişti ne olacak ondan sonra ya da bir ümit resen olmayacak mı eğer bilgi edinirsek paylaşalım

BBNET
Geri