Sivas'ın yaptığını yapan var mı?

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
sivasın bir ilçesinde bir ortaokulda mdr yrd idim. Fakat çalışma ortamı pek iyi olmadığından ve okulda çalışmak istemediğimden istifa ettim müdür yardımcılığından. Btr başvurusu yaptım. 3 okul yazdım kendi okulumu yazmadım çalışmak istemiyordum orada ve dilekçede başka okulda çalışmak istemiyorum diye işaretlememe rağmen bugun görevlendirme listesini görünce çıldırdım. Adamlar dilekçemde olmayan bir okula yani kendi okuluma beni görevlendirmiş. Aradım herkesi kendi okuluna vermişler adamların dedikleri bu ilçede evet kendi okuluna vermiş ama ilde durum ne bilmiyorum? Böyle yasal olmayan ve beni aramadan nasıl böyle bir görevlendirme olur? Birileri birşeyler desin çıldıracağım yoksa :verymad:

Adamın cevabı ben yaptım oldu ne resmiyet var ne başka birşey resmi dilekçe verdik diyorum olsun önemli değil diyor

hocam kendi okulunuzun ihtiyacı varsa maalesef öncelikle kendi okulunuza veriyorlar farklı bir okul tercihini ondan sonra yapıyorsunuz

Kendi okulunda açık varken başka okula istemek pek etik gelmiyor bana. Madem geçen seneden istemediğin bir yerdi keşke il içi isteseydin

Kendi okulumda idareciydim çeşitli sorunlar oldu ondan istemedim bazen meslekten soğudunuz okullar olabiliyor buda gayet normal sanırım işten kaçtığımızdan yada başka birşeyden değil

BBNET
Geri