Siteye dilek - şikayet bölümü eklemek istiyorum...

Kodla Büyü

aysegul_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okul sitesine dilek ve şikayet bölümü eklemek istiyorum... Öğrenci ve velilerin isteklerini ve şikayetlerini yazıp gönderebileceği bir bölüm... Ama html olarak bunu yapmam mümkün mü bilmiyorum... Okul sitesini Dreamweaver kullanarak hazırlamıştım.. Bunu kodlarla yapabilir miyim ya da ziyaretçi defterinde olduğu gibi bunun için de kullanabileceğimiz hazır siteler var mı ?... Daha çok fazla araştırmadım, önce burda fikirlerinizi almak istedim...

En doğru nasıl bir yol izleyebilirim ? :wink:

Hocam siteler üzerinden var mı bilmiyorum ama ben bu konularda kendi aldığım hostingi kullanıyorum. dreamweaver ile yaptığım sitelere iframe ekleyerek diğer adresteki ziyaretçi defterimi kullanıyorum. aynı şekilde dilek şikayet bölümü de kullanabilirsiniz. bu işleri asp.net ile yapmak çok kolay...

hocam asp ile kolay ama meb'in ücretsiz alanlarında html kullanmak zorundayız maalesef... extra birşey eklemek istediğimizde de böyle sıkıntı yaşıyoruz...

yapılan şikayetleri sadece yöneticinin görmesi lazım, ziyaretçi defteri gibi yapamam... belki atılan mesajların direk e-posta adresine yönlendirilmesini sağlayabilirim... Uğraşıyorum, bulucaz artık bir çözümünü... ilgilendiğiniz için sağolun hocam :)

Başka yaptığınız siteler ver ise o alanlardan faydalanabilirsiniz.
Normal hostlardan birinde ise veritabanına tablo eklersiniz asp,asp.net,php gibi bir dille kodlar bu sayfayı iframe olarak sayfanızın istediğiniz bölümüne eklersiniz.

Meb sunucuları (okullar için) bu dilleri destekleseydi ne güzel siteler ortaya çıkardı. :(

hasari' Alıntı:
Başka yaptığınız siteler ver ise o alanlardan faydalanabilirsiniz.
Normal hostlardan birinde ise veritabanına tablo eklersiniz asp,asp.net,php gibi bir dille kodlar bu sayfayı iframe olarak sayfanızın istediğiniz bölümüne eklersiniz.
php kullanarak yapmaya çalışıyorum hocam, inşallah olacak gibi :)

hasari' Alıntı:
Meb sunucuları (okullar için) bu dilleri destekleseydi ne güzel siteler ortaya çıkardı. :(
Keşke desteklese ama nerdee hocam, meb'in hangi işi olması gerektiği gibi ki sanki :(

Merhbalar sitearaclari.com sitesinde iletişim forum ekleyerek dilek istek şikayet bölümü oluşturabilirsiniz Ayrıca meb.k12 de çalışıyor.

ücretsiz php destekli alanınız varsa kullabileceğiniz ileişim formu. %100 çalışır...

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    26.4 KB · Görüntüleme: 2,367
  • fa40Flashiletisimformu.zip
    fa40Flashiletisimformu.zip
    18 KB · Görüntüleme: 140
meb.k12.tr ler sorunsuz çalışsa yetecek..php asp falan eksik kalsın..bi haller oldu iice..google da çıkmaz..siteye evde girmezsin..şaka mı bu ya :x

Bizim yeni gelen müdürmüzde web sitesinde öneri ve şikayet bölümü istiyor. Yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba örnekleri varsa değerlendirmek isterim.

BBNET
Geri