Sitesini üst sıralara getirmek isteyenler için grup çalışmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar size bir teklifim olacak. Hem siteyi üst sıralara taşımak hem de alexa değerini düşürmek isteyen arkadaşlar bir grup çalışması yapmak istedim. Google ile organik yani doğal giriş yapılmış olacak ve bu da sitelerimiz için oldukça önem kazanmış olacaktır. Eğer katılmak isteyen olursa aşağıdaki adımları grup olarak yapmamız lazım.

1.İlk olarak alexa tool barı tarayıcıya ekleyiniz.
2.Sitelerinize yandex metrica kodunuzu ekleyin burdaki Webvisor de işaretlemeyi unutmayınız. daha sonra burada siteleri ziyaret eden kişiler hangi saatte siteleri ziyaret etmiş, sitede ne kadar kalmış ve hangi sayfaları ziyaret etmiş webvisor ile rahatlıkla öğrenebiliriz. Ziyaret ettim diyenleri de tespiti ise konu altına ziyaretin saat kaçta başlayıp kaçta bitirdiğini belirtmesi ise doğrulanacaktır.
3.Gezintiler gün içerisinde mutlaka gerçekleşecek.
4.Minimum gezinti süresi 15 dakikadır
5.Gezinti süresi 00.01 de başlar 23.59 da biter bu zaman zarfı içinde mutlak gezinti yapılması şarttır
6.Grup gezinti sürenizin başlangıcı ve bitişi mutlaka yazmalısınız.
Sayfalarda gezilecek minimum alt sayfa sayısı 7'dir.
7.Gezintiyi mazeret bildirmeden gezinti yapmayan arkadaşlar bekleme bölümüne alınır.
8.Bilgisayarbilisim.com Kullanıcı Adı :
Site Adresi:
Anahtar Kelime:
Google Kaçıncı Sıra:
şeklinde bana PM atınız.

Sitesi gezilecek ana grup üyeleri ve siteleri:
1.

Gezinti yapmayıp beklemeye alınan siteler:
1.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Zaman içerisinde güncellemeler yapılacaktır.

hocam birazda kendimiz için çalışalım :) herhangi bir konudaki bir sitenizi önemli hale getirin sonra her türlü faydasını görürsünüz

Sayın hocam, bu tür çalışmalar geçici olarak yükselmeler sağlasa da sonrasında büyük düşüşler getirir. Dolayısıyla ciddi yatırımlar yaptığınız çalışmalarınızda bu tür yöntemler kullanmamanızı tavsiye ederim.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, bu tür çalışmalar geçici olarak yükselmeler sağlasa da sonrasında büyük düşüşler getirir. Dolayısıyla ciddi yatırımlar yaptığınız çalışmalarınızda bu tür yöntemler kullanmamanızı tavsiye ederim.
hergün standart olarak yapılırsa ve belli bir süre sonra üst sıralarda olacağınızdanve siteniz kaliteli olursa başarılı olacağından eminim. Şayet site çöp site ise dediğiniz gibi ani hit düşüşleri yaşayabilirsiniz.

yakuphan' Alıntı:

Seo için kesin birşeyler söyeleyemeyiz.Ancak yeni açılan siteler için belki zararlı olabilir. ancak 1 yılı geçen siteler için zarardan çok faydası olacağını düşünüyorum. ilerde şunu da denemek lazım bir site sürekli olarak 1 ay kalsa ve bir ay dinlendirilirse de olabilir.

BBNET
Geri