Sitenizde gazeteler ilk sayfası

Kodla Büyü

Muzilla

Seçkin Üye
Seçkin Üye
23 gazetenin anasayfalarını görebileceğiniz çok hoş bir modül...

Ekli dosyalar

• mod_ya_gazeteler.zip
    mod_ya_gazeteler.zip
    69.5 KB · Görüntüleme: 165
  • gazete.jpg
    gazete.jpg
    50.5 KB · Görüntüleme: 1,163
bende dağıldı yüklemede bir sorun görünmüyor...alt veya yan tarafa eklesigimde tüm sayfalar açılıyor...neyi yanlış yaptım acaba :?:

1.5 versiyonda sayfa yapısını dağıttı , herşey normal ama sorunu anlamadım. modül hatalı galiba

DotCom' Alıntı:
1.5 versiyonda sayfa yapısını dağıttı , herşey normal ama sorunu anlamadım. modül hatalı galiba
Kullanılan CSS dosyalarında genel tanımlı etiketler var. Bunlar yüzünden şablonunuzda dağılmalar olması normal..
Bu kodları kaldırıp yada yeni etiketler vererek düzeltebilirsiniz...

bende de çalıştı fakat yanda yer alıp fazla yer kaplıyor. acaba altorta alana nasıl yerleştirebilirim joomla da yeniyim teşekkürler..

pek tavsiye etmem okulda bazı öğretmenler çıkacak neden zaman yok bazı öğremenler çıkacak neden cumhuriyet yok bazı ları çıkacak neden o yok bu yok mideniz bulanacak haberiniz olsun benim başıma gelmişti.

BTeach' Alıntı:
bende de çalıştı fakat yanda yer alıp fazla yer kaplıyor. acaba altorta alana nasıl yerleştirebilirim joomla da yeniyim teşekkürler..

modül sağlıklı arkadaşlar, bi sıkıntı yok. Dağılan arkadaşlarınki temasıyla alakalı
modülü yayınlarken temanıza göre değişen konumlamayı bulmanız gerek, muhtemelen banner olması lazım...

BBNET
Geri