sitemle ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var...

Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bir radyo sitesi yapıyorum.(http://radyoyurdu.com/)
sizlerden özellikle seo ile ilgili destek bekliyorum.
sitem ile ilgili yorumlarınız benim için çok önemli.
sizce neler yapılabilir bu siteyle alakalı.
özellikle google amcada nasıl üst sıralara çıkabiliriz.
siteye neler eklenebilir.
değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Allah razı olsun hepinizden...

hocam ziyaretçi sayımız artsa alacaz inşallah ama şimdilik istediğim düzeyde değil ziyaretçimiz.
sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.
sitemi nasıl değerlendiriyorsunuz.
neler ekleyebilirim.
fikir verirseniz çok mutlu olurum...

asp-php' Alıntı:
Güzel bir çalışma;

http://radyoyurdu.com/component/content ... -radyolari

Örneğin : component/content/article eki fazla

725-erzurum-radyolari değil; erzurum-radyolari-dinle.html ; google amca bunu sever

http://radyoyurdu.com/tsm/radyo-alaturk ... 0-istanbul ;404 google amca sevmez :)

http://radyoyurdu.com/slow değil; slow-muzik-dinle.html daha hoştur;

Güzel bir Joomla çalışması;

adsenseyi bekleme başvur ve ekleyiniz
hocam öncelikle çok çok teşekkürler ediyorum. zamanınızı ayırdınız Allah razı olsun.
linklerdeki bazı sıkıntılaı düzeltiyorum. ancak bazı sıkıntılar oluyor.örneğn linklerdeki sayılar neden çıkıyor anlamıyorum. çözümünü yaptım aslında ama bu sefer de bazı linkler bozuldu diye geri almak zorunda kaldım.bu problemi nasıl çözeceğime dair bi öneriniz olabilir mi acaba...

sayılar dediğiniz alians kodları,,,

Seo için joomlanın kendisinimi yoks ek bileşen kullanıyor musunuz ?

ek hiçbir bileşen kullanmadım hocam seo için. sadece genel yapılandırma ayarlarından yaptım.şu anda düzelttim örneğin dediklerinizi. ancak illere göre radyolarda sıkıntı oluştu mesela...

Linklerde hala sıkıntılar var...Giresun radyoları gibi...

linklerdeki sıkıntıları düzelttim çok şükür...
fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlarım...

hocam, zor bi alanda rekabet ediyosun. senin sitenle aynı işi yapan bi çok rakibin var. SEO olaylarına dikkat etmen lazım. Google anlaşmaya bak. İyi bi sıralama elde etmeden de reklam alma istersen

hocam site gerçekten güzel. diyecek birşey bulamadım. Önerim şu: üyelik girişi ile her üye kendine favori listesi yapabilsin ve her girişte o eklediği radyolara kolayca ulaşabilsin.
çok oluyorum belki ama bir de android uygulamasını yapabilirseniz süper olur. :+1: :++:

mailicin' Alıntı:
hocam, zor bi alanda rekabet ediyosun. senin sitenle aynı işi yapan bi çok rakibin var. SEO olaylarına dikkat etmen lazım. Google anlaşmaya bak. İyi bi sıralama elde etmeden de reklam alma istersen

HAKLISIN HOCAM ama tüm alanlarda böyle maalesef. biyerden başlamak lazımdı.
radyo sitesi aklıma geldi. inşallah hayırlı olur sonu bakalım.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum...

sinan36' Alıntı:
hocam site gerçekten güzel. diyecek birşey bulamadım. Önerim şu: üyelik girişi ile her üye kendine favori listesi yapabilsin ve her girişte o eklediği radyolara kolayca ulaşabilsin.
çok oluyorum belki ama bir de android uygulamasını yapabilirseniz süper olur. :+1: :++:
hocam yorumlarınıza ihtiyacım var diyorsun yorum yapıyoruz öneri sunuyoruz. hiç tınlamyorsun :-1:
boşa birşey yazmayalım o zaman sitemi tanıtıyorum de.

"Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir."

meb meb meb

sinan36' Alıntı:
sinan36' Alıntı:
hocam yorumlarınıza ihtiyacım var diyorsun yorum yapıyoruz öneri sunuyoruz. hiç tınlamyorsun :-1:

hocam yanlış anlamayın. bu sitedeki arkadaşlar hep bu işlerden anlayan arkadaşlar olduğu için ben fikirlerinize başvurma gereksinimi hissettim.
sizin söylediğiniz önerileri de kesinlikle dikkate alıyorum.
sizin bu önerinizden sonra hemen "nasıl yapabilirim"in peşine düştüm.
benim site tanıtma gibi bi derdim yok burda kesinlikle.
kaldı ki tanıtsam tanıtsam kaç kişiye tanıtabilirim ki.
ama işi bilen insanların bana fikir vermeleri önemliydi benim için.
sizin söylediğiniz öneri çok güzel ancak aklıma şu geldi: siteye giren kişiler üye girişi yapıp kendi radyolarını dinleyene kadar üye girişi felan yapmadan direkt radyolara tıklar ve dinlerler diye düşündüm ve vazgeçtim.
her türlü fikirlerinizi kesinlikle değerlendiriyorum
tekrar tekrar teşekkürler ediyorum...

meb engeline takıldık arkadaşlar maalesef. içeriğimizde bi kelime bile sakınca olsa içim yanmaz.
aaaaaaah meb ah
yine yaptın yapacağını :)

joomlaci' Alıntı:
sinan36' Alıntı:
sinan36' Alıntı:

hocam yanlış anlamayın. bu sitedeki arkadaşlar hep bu işlerden anlayan arkadaşlar olduğu için ben fikirlerinize başvurma gereksinimi hissettim.
sizin söylediğiniz önerileri de kesinlikle dikkate alıyorum.
sizin bu önerinizden sonra hemen "nasıl yapabilirim"in peşine düştüm.
benim site tanıtma gibi bi derdim yok burda kesinlikle.
kaldı ki tanıtsam tanıtsam kaç kişiye tanıtabilirim ki.
ama işi bilen insanların bana fikir vermeleri önemliydi benim için.
sizin söylediğiniz öneri çok güzel ancak aklıma şu geldi: siteye giren kişiler üye girişi yapıp kendi radyolarını dinleyene kadar üye girişi felan yapmadan direkt radyolara tıklar ve dinlerler diye düşündüm ve vazgeçtim.
her türlü fikirlerinizi kesinlikle değerlendiriyorum
tekrar tekrar teşekkürler ediyorum...
hocam sizi üzdüysem özür dilerim ama gerçekten tune in sitesinde olduğu gibi olursa çok hoş olur diye düşünmüştüm. Ben şahsen her radyoyu dinlemem ve herseferinde sevdiğim bir radyoyu aramak yerine giriş yaptığımda (özellikle telefonumdan) karşıma çıkması güzel bir özellik olurdu.

estağfurullah hocam ne özrü.
ben fikirlerinizden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
madem siz ısrar ediyosunuz bu fikirde, fikrinizi yapmak için uğraşacam hocam.
inşallah yapabilirim.

BBNET
Geri