sitemizin indexi çöktü ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mnn

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar herkese kolay gelsin. okulumuzn sitesi çöktü sanırım.. bir bakıp fikrinizi söylersiniz sevinirim.. atamalrla uğraşıyorum şimdi.. siteye zamanım az.. sorunun ne olduğunu tespit edbilrisek çözebilirim.. şimdiden teşekkürler...

sitemiz. http://www.gulyaliaysesahin.k12.tr

benzer sey benim siteyede oldu şoblonun kodlarını acınca ardından kodlar siliniyordu benim siteyi hecklemşlerdi tabi

mozilla da bir sorun göremedim :?:. ama ie de sorun var. site çökmemiş ie ile uyum sorunu olablir bence.

çökme değil de yeni yaptığınız bir değişiklik siteyi bozmuş sanki..benim tavsiyem bütün modülleri yayından kaldırın sonra teker teker yeniden yayınlayın, sorun çıkaranı bulursunuz öyle...birkaç defa başıma gelmişti ve bu şekilde çözmüştüm sorunu

Hocam sitenizi inceledim. Çalışıyor.

Ama şu dikkatimi çekti.
Neden öğretmen sayfasında kendinizi(BT Öğretmeni iseniz tabi) en sona koydunuz?
En başa olmasa bile ortalara koyabilirdiniz.
Çoğu okulun web sitelerinde bu böyle.
Mütevazilikten mi bilemiyorum ama biz kendimize gereken değeri vermezsek başkaları hiç vermez.

Ayrıca siteniz çok güzel, sade ve içeriği bol.

hocam modüllere bakacağım .tek tek kaldırıp tekrar kuracağım..

olmuyor arkadaşlar . kapsayıcı çevreleyici açıp kapattım. yüklemede hata verdi..?

ne yapacağımı şaşırdım... baştan kurmaya kalsam bulunduğum yerde 3 4 gün daha fazladan kalmam gerekicek.ç. siteyi bu şekilde bırakmak yakışmaz.. ne olabilir sizce..?

en son ne zaman çalışıyordu site?? biliyorsanız hosting firmasına söyleyin, daha önceki bir tarihteki yedeğini yüklesinler...

glassic' Alıntı:
Hocam sitenizi inceledim. Çalışıyor.

Ama şu dikkatimi çekti.
Neden öğretmen sayfasında kendinizi(BT Öğretmeni iseniz tabi) en sona koydunuz?
En başa olmasa bile ortalara koyabilirdiniz.
Çoğu okulun web sitelerinde bu böyle.
Mütevazilikten mi bilemiyorum ama biz kendimize gereken değeri vermezsek başkaları hiç vermez.

Ayrıca siteniz çok güzel, sade ve içeriği bol.
Çok haklısın hocam dışardan siteye giren biri önemsiz olduğumuz için en altta olduğumuzu düşünecektir. Bende en üstte yer verdim kendime :)
http://www.yusufkostem.k12.tr/kadromuz/ ... retmenleri

BBNET
Geri