Siteme nasıl müzik koyabilirim ???

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ve ayrı bi soru bu müzikten dolayı sitemin hızında bi yavaşlama olur mu.Malum okul sitesi.
Şimididen teşk

fon müzği koy kardeş,bence sert müzişkler daha çok yavaşlatıyoo,sakin rahatlatıcı olursa sitede hızlı çalışıyoo :lol: :roll: :? :mrgreen:

Müzik kesinlikle yavaşlatacaktır en azından boyutunu ve kalitesinin iyice düşürün.

müziği başka bie yere koyun link verin google da ücretsiz verilen alanda bndwith sınırsız oradan ücretsiz bir yer alın linkinide playera koyun sitenizide kasmaz hem hatta forum sitelerinde gördüğünüz sitemin üzerinde görünen şekildede yapabilirsin

http://www.imeem.com bu verdiğim siteye üye ol olduktan sonra sitenden hangi müziği eklemek istiyorum san upload kısmından müziğü yükle yükledikten

sana verilen alanda upload ettiğin müzikler kısmından hangi müziği koyacak san onu seç alt kısımdan özellikler bu özelliklerden Embed: seçeneği karşısındaki kodu komple kopyala sitene taglar arasına yapıştır bu kadar

hem sitende yavaşlama olmaz imeemden çekersin müziği yapamazsan bana müziği yolla ben ekliyeyim sende kodu sitene ekle bu kadar

firzan' Alıntı:
müziği başka bie yere koyun link verin google da ücretsiz verilen alanda bndwith sınırsız oradan ücretsiz bir yer alın linkinide playera koyun sitenizide kasmaz hem hatta forum sitelerinde gördüğünüz sitemin üzerinde görünen şekildede yapabilirsin
hcam aşmışın bu şekilde müziğe link vererek yapılan çalışmalar sayfayı ağır değil ağırın ağırı yapar bari flasha göm de öyle at desen daha hoş olmazmıydı :lol:

Hocam siteye müzik koymanı hiç tavsiye etmem. gerçekten siteyi çok yavaşlatıyor. zaten müzik dinlemek isteyen winampını açıp dnliyor. yine de siz bilirsiniz

BBNET
Geri