Sitem için yorumlarınızı bekliyorum

Kodla Büyü
Hocam tebrik ederim site güzel olmuş. Bence amacına uygun.
Bir sorum olacak hangi wordpress temasini kullandıniz? Bizimle paylaşirsaniz sevinirim.

web tasarım şirketi için;
- wp den standart bir tema kullanarak hazırladığınız bir site pek cezbedici değil
- Hizmetlerimiz sayfasını açınca marketlerin indirim reyonu ile karşılaşmış gibi oldum
-----------E-Ticaret Paketlerimiz :1200 TL’den başlayan fiyalarla
-----------Resturant Paketlerimiz: 600 TL’den başlayan fiyatlarla
-----------Kurumsal Paketlerimiz : 600 TL’den başlayan fiyatlarla
-----------Portal&Tema : 400 TL’den başlayan fiyatlarla
-----------Tanıtım amaçlı Paketlerimiz : 400 TL’ den başlayan fiyatlarla
-----------Emlak Paketlerimiz : 1000 TL’ den başlayan fiyatlarla
- Tüm sayfalara yorum yapılabilmesi biraz garip olmuş. Sayfalara yorum özelliğini kapatırsanız iyi olur
- Tüm sayfalar biraz BOŞ
- Çalışmalarımız sayfası BOMBOŞ
- İletişim kısmında verilen mail adresi @sirket.com şeklinde olursa daha inandırıcı olur.
- Portfolyo sayfası iç açıcı değil
- Slider kısmında kullandığınız resim (restoran banneri) açar açmaz tasarım sitesi mi yoksa restaurant sitesi mi açtığımı karıştırmama neden oluyor
- Banner kısmında ŞİRKET İSMİNİZ yazmıyor
- LOGONUZ yok
...
ilk gözüme batanlar bunlar...

BaRBaRYaN' Alıntı:
- Slider kısmında kullandığınız resim (restoran banneri) açar açmaz tasarım sitesi mi yoksa restaurant sitesi mi açtığımı karıştırmama neden oluyor
- Banner kısmında ŞİRKET İSMİNİZ yazmıyor
- LOGONUZ yok
...
ilk gözüme batanlar bunlar...
ayrıca resimlerin çözünürlüğüde düşük gibi

Hocam Lokanta Çoban için yaptığınız siteye baktım da bu lokanta Konya'da mı İzmir'de mi anlayamadım. Konya'da diye tanıtmışsınız. Ama sitede adres olarak Alsancak/İzmir yazıyor. Hatta telefon kodları da 0332 değil. Konya'da ise nerede bu lokanta merak ettim doğrusu.

BBNET
Geri