Sitem İçin Hangi Portal? Script?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kafkas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kafkas

Süper Üye
Süper Üye
Hocalarım joomla, wordpress, drupal vs. vs. bir sürü hazır site yönetimleri bulunmakta. Bir site yapmayı düşünüyorum ve bu sitenin ana teması kaynak paylaşımı olacak.

-Üye olmadan dosyaların görüntülenmeyeceği
-tema konusunda sıkıntı çekilmeyecek
-arşivleme ve istatistik yönetimi olabilirse iyi olur
-kullanıcılara kısıtlamalar veya özgürlükler tanıyabileceğim

bir hazır sistem aramaktayım. çünkü siteyi tasarlamakla veya kodlama ile uğraşacak zamanım yok. Daha önce haşır neşir olan arkadaşlar bana bir öneri sunabilir misiniz?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Saygılar

Teşekkür ederim Ömer hocam. Özel üyelik sistemi güzel görünüyor. Zaten daha önce de forum da bu sistem üzerine bir başlık arıyorum.

Peki sn hocam güvenlik açısından nasıl .xoops ? Bu konuda bir bilginiz veya deneyiminiz var mı?

Saygılar

Hocam Güvenlik geniş kapsamlı bir soru. Açıklar scriptlerden kaynaklandığı gibi sunuculardan da kaynaklanabilir.

Ben şöyle bi cümle kuracağım yeterli olacak sanıyorum.

5 yıldır xoops kullanıyorum (kişisel hatalar hariç -üyelere admin yetkisi verme vs.) Hiç xoops sitesi hackleneni duymadım. Tabi bunu modül hatalarını dışarda tutarak söylüyorum.

Sistem sorunsuz kusursuz olur kullandığınız bir modülde açık olur hacklenirsiniz.

Sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Not: Windows sunucu tercih etmeyiniz. Yazma izinleri kaynaklı açıklar oluşuyormuş. Ben hep Linux kullanıyorum.

omerbilgin' Alıntı:
.

5 yıldır xoops kullanıyorum (kişisel hatalar hariç -üyelere admin yetkisi verme vs.) Hiç xoops sitesi hackleneni duymadım. Tabi bunu modül hatalarını dışarda tutarak söylüyorum.

Sistem sorunsuz kusursuz olur kullandığınız bir modülde açık olur hacklenirsiniz.

.

Aradığım cevap buydu hocam teşekkür ederim. :+1:

Verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak inşallah.

Saygılar

BBNET
Geri