Site Tanıtım Programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
Page 1 ,2,3 yazan yerlere örnek veriyorum anasyfa yandada anasyafa çıkacaktır

Mesela forum yazıyor orda yandad forum sayafsı çıkacaktır

29nyzag.jpg

Not:İstekleri konuya yazarak isteyebilrisiniz,ek olarak bilgisayar bilisim.net kullanıcılarına karşılıksız yapılacaktır.

Hocam anlamadım nasıl yani? HAngi programla yazıyorsunuz? Biraz daha bilgi verirmisiniz?

Hocam tam ayzmak demem doğru dğeil aslında sadece ayarlıyorum yapıyorum exe haline getiriyorum yani söyle o butonlara tıklayınca örnek dediğim gibi anasayfa tıklayınca yandaki syfada ansyfa görünecek forum butonuna tıklayınca forum görünecek yan tarafda anladınzmı ? hocam

ne yapacagını anlaamamıssınkı bu ıslemı yapacaksın yapmak ıstedıgın dergı cd ıcerıklerı gıbı bır uygulama sol taraftakı butona basınca ıcerık sag kısımda gorunecek anladıgım kadarı ıle bunu yapmak ıcın cok ugrasmaya gerek yok kullandıgın program bunu ototmatık yapıyor zaten ayrıca web sayfalarında bunu ıframe ıle yapabılıyoruz zaten yapmak ıstedıgın sey bunlardan farklı ıse heyecanlanmadan ayrntıl yazarsan ıyı olur

Anladım da bu iş zaten çok basit bir olay bilgisayarbilişim.net üyelerine karşılıksız yapılacak derken anlamadım başka bir karşılık mı olacak bunun için?

hocam tmm web sitee kullanıyorsunuzda bunu pcye atacaksınız yani wbe sitenin sadece tanıtım programı gibi bişi olcaktı neyse hocam siz bilrisiniz teşekkür ederim

Aslında ilginç fikirleri severim ve elimden geldiğince de bunu hayata geçirmeye çalışırım ama bu tantım programı ilginç gelmedi hiç ama siz çalışmanıza devam edin belki bakarsınız çok daha ilginç bir şekilde bu işi yapabilirsiniz.

tmm hocam eğer isterseniz pm atın bi görüşelim örnekleri o zmn anlatamadığım seyi anlarsınız :)

:D
Arkadaş AUTO PLAY MEDIA STUDIO adlı programı kullanmayı öğrenmiş sanırım. Program hakkında kısaca bilgi vereyim. Program AIO (Hepsi Bir Arada) program cdleri, Tanıtım CD leri, ototmatik program yükleyicileri vb.. bir çok yapıyı kolayla oluşturabilmenizi sağlayan bir programdır.
.
Programın üretici sitesinin linki aşağıdadır. sitede programla ilgili ayrıntılı video ve bilgilere ulaşabilirsiniz.
.
http://www.indigorose.com/products/auto ... ia-studio/
..

google da "el-derman" diye arat. karşına çıkan tüm AIO ları incele. hepsi APMS kullanılarak hazırlanmıştır. Son 12 sayıda bende aktif olarak görev almıştım. ekstradan bi araştırma yapmaya gerek yok. hatta bu programın ismini SİTE TANITIM PROGRAMI olarak isimlendirmek için siz çok araştırma yaptınız galiba :D

Ayrıca TNCTR be HACKHELL forumlarında AIO kısmını incelerseniz AIO ile ilgili yazılı ve görsel anlatımları bulabilirsiniz.

tnctr ahh ahhhhha hhhh tnctr sen yinede sgl hocam tnc bilmezmiiym :x :x :verymad: :-1:

Çok güldüm şimdi.Eğer dediğin program tahmin ettiğim gibiyse çok komik!! Ücretsiz he zuhahahha :++:
Böyle bir programı 5 tl satabiliyorsan bravo sana
Bunu C# ile 2.5 dk da yaparım ben

BBNET
Geri