site haritası oluşturma

Kodla Büyü

buğday

Seçkin Üye
Seçkin Üye
selam arkadaşlar linkteki adreste site haritası oluşturma anlatılıyor. ben bilmiyorum nasıl olduğunu buraya bakarak kendi sitemin site haritasını oluşturacam, anlayan arkadaşlar incelerse herhangi bir sıkıntı varmı yokmu. googlede ki araştırmamda açık oluşturma ihtimali felan deniyorda. şimdiden teşekkürler.

http://www.sitemaps.org/tr/protocol.php

siten hazır mı ?

dediğim programda yerel klasöre at hepsini. ve files panelinden map view seçeneğini kullanarak yap...

hocam cs4 de türkçe olarak desene birde yerel klasör dedin htdoc da zaten site. biraz daha açarmısın

hocam dw da sağ tarafta site klasör ve dosyalarının listelendiği files menüsü altında resimde görünen menüden oluşturuluyor

Ekli dosyalar

• sitemap.JPG
    sitemap.JPG
    63.5 KB · Görüntüleme: 1,423
Güvenilir tabii ki hocam, siz neden korkuyorsunuz bilmiyorum fakat sonuçta bir xml dosyası verecek size :) İsterseniz herhangi bir kelime işlemci ile açıp, istemediğiniz kısımları silebilirsiniz :)

omd' Alıntı:
Güvenilir tabii ki hocam, siz neden korkuyorsunuz bilmiyorum fakat sonuçta bir xml dosyası verecek size :) İsterseniz herhangi bir kelime işlemci ile açıp, istemediğiniz kısımları silebilirsiniz :)

teşekkürler :)

BBNET
Geri