site değişikliğinde eski bilgiler

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
buradan aldığım bbnet sitesini geçen yıldan beri kullanıyorum fakat bu dönem için haber.xml dosyasından yaptığım hiçbir değişiklik yükleme sonrası sitede görünmüyor yine eski bilgiler yer alıyor...fakat pc de kayıtlı index dosyasından açtığımda ise değişiklikler olmuş şeklinde görünüyor kaç gündür bununla uğraşıyorum bir yerde hata mı yapıyprum acaba?

:?:
yardım bekliyorum arkadaşlar satlerdir pc başında gözlerim boynum mahvoldu ama bir türlü çözemedim

Değişiyordur siz tarayıcının önbelleğinin temizlemediğinizden her seferinde aynı bilgileri görüyorsunuz.

gelişimci' Alıntı:
:?:
yardım bekliyorum arkadaşlar satlerdir pc başında gözlerim boynum mahvoldu ama bir türlü çözemedim

tarayıcıda ctrl + f5 ile yenile hocam, bir iki kez.

Selamlar arkadaşlar,

Eğitmenliğini yaptığım kurumun eski web sitesine dair bilgileri kök klasörden silerek yeni web sitesini hazırlayıp, yayınladım.Fakat google da arama yaptırdığımda çıkan bilgiler eski sayfalara ait.Ama tıkladığımda yeni site açılıyor tabi.Bu konu ile ilgili yardım alabileceğim birileri var mıdır?

DNS Ön Belleğini Silmek için Başlat-Çalıştır'a girip enterlayın gelen komut satırı ekranına ipconfig /flushdns yazarak dns ön belleğinizi temizleyebilirsiniz.

BBNET
Geri