@sitadi.org adlı mail uzantısını windows dan nasıl sağlarım

Kodla Büyü

bitanem03

Üye
https://domains.live.com/ sitesi bize ücretsiz site alan adımızı içeren mail hesabı açmamızı sağlıyo
simdi biz bunu panelimizden de alıyoruz diyeceksiniz doğru ama panelden aldığımız sitemizde barındırılıyo :idea: windowsun sağladığı iyi ancak bunun ayarlarını nasıl yapabacağım bilem var mı

girdiğiniz sitede Get Started yazan bağlantıya tıklayıp, alan adınızı Windows Live hesabınıza bağladıktan sonra Domain Settings bölümünden Mail Setup kısmında yer alan ayarları sitenizin yönetim paneli aracılığı ile yapılandırıyorsunuz. (Sitenizin Yönetim Paneline girerek, DNS Ayarları bölümünden MX ayarlarını Mail Setup bölümünde belirtilen ayarlara göre güncelleyiniz). Eğer sitenizin sahipliğini onayladıysanız 24-48 saat içerisinde mail hesaplarınız tanımlanmış olacaktır.
Ayarları kendim yapmadım, ama sürecin bu şekilde olduğunu tahmin ediyorum. Google için bu şekildeydi.

halilturkoglu' Alıntı:
girdiğiniz sitede Get Started yazan bağlantıya tıklayıp, alan adınızı Windows Live hesabınıza bağladıktan sonra Domain Settings bölümünden Mail Setup kısmında yer alan ayarları sitenizin yönetim paneli aracılığı ile yapılandırıyorsunuz. (Sitenizin Yönetim Paneline girerek, DNS Ayarları bölümünden MX ayarlarını Mail Setup bölümünde belirtilen ayarlara göre güncelleyiniz). Eğer sitenizin sahipliğini onayladıysanız 24-48 saat içerisinde mail hesaplarınız tanımlanmış olacaktır.
Ayarları kendim yapmadım, ama sürecin bu şekilde olduğunu tahmin ediyorum. Google için bu şekildeydi.
saolun hocam Ancak o bölümü beceremedim

#habibocak #istek hastagleri ile istegini yazıp yolluyosun video anlatımlar geliyor :))

hosting panelinin bir ekran görüntüsünü koyar isen aha net yardımcı oluruz

Evet hocam hangi paneli kullandığıza göre değişir anlatımlar. Bunun için o panelin yardım sayfalarından cevap alabilirsiniz.

BBNET
Geri