Sistem Odası Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilalca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilalca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Son bir aydır sistem odasında problem var. Elektrikler gidip geldiği anda sistem odasında yer alan güç kaynağı devre dışı kalıyor ve uyarı veriyor, okuldaki internet bağlantısı haliyle gidiyor. Bizde kendimiz cihazı her defasında kendimiz başlatıyoruz. Sonrasında internet bağlantımız geliyor. Telefon numaraları var arıyorum herkes ayrı bir yere yönlendiriyor ve muhatap bulamıyorum. Bu işin içinden çıkamadım gitti ne yapmalıyım.

Bir çözümümün olmasını isterdim ama "Katılıyorum. Bizde de aynı sorun var. Fikri olan var mı acaba?" demekle yetiniyorum.

İl milli eğitim Fatih proje koordinatörü ile iletişime geçerseniz sizlere daha kısa sürede yardımcı olabileceklerini düşünüyorum

Sentim Bilişimi aramanız gerekiyor. Sizin bölge farklı ise bilemem arayın en azından bilgi alırsınız.
0850 209 65 65

Bizde her sınıfa yerleştirdikleri cihazın ışığı yanmıyor, çalışmıyor yani. Başka okullarda yanıyordu baktım. Soracak kimseyi de bulamadım. İl milli eğitime gittim, türk telekomla ilgilidir, orayı arayın dedi. Ararım büyük ihtimal ama sonuç ne olur bakalım. Sonucu buraya yazarım İnşaallah

beraber' Alıntı:
Bizde her sınıfa yerleştirdikleri cihazın ışığı yanmıyor, çalışmıyor yani. Başka okullarda yanıyordu baktım. Soracak kimseyi de bulamadım. İl milli eğitime gittim, türk telekomla ilgilidir, orayı arayın dedi. Ararım büyük ihtimal ama sonuç ne olur bakalım. Sonucu buraya yazarım İnşaallah
Onun için güç sağlayan switch takılıyormuş sizde takılmadıysa takılacaktır.

hasari' Alıntı:
beraber' Alıntı:
Ama yazın ben yokken gelip çalıştırmış ve denemesini de yapmışlar. İnternete giriyormuş. Acaba müdürün odasında mı swictin prizi?

beraber' Alıntı:
hasari' Alıntı:
beraber' Alıntı:
Ama yazın ben yokken gelip çalıştırmış ve denemesini de yapmışlar. İnternete giriyormuş. Acaba müdürün odasında mı swictin prizi?
Yok sistem odasında müdürün odasında olması mümkün değil.

Takılan switchin markası cisco. Modelini de bilsem iyi olur. Gerçi Fatih projesi dosyasında kurulum yapan firmanın teli. no su var. Tekrar bir araştırayım bakalım. Umarım bulabilirim.

bilalca' Alıntı:
Son bir aydır sistem odasında problem var. Elektrikler gidip geldiği anda sistem odasında yer alan güç kaynağı devre dışı kalıyor ve uyarı veriyor, okuldaki internet bağlantısı haliyle gidiyor. Bizde kendimiz cihazı her defasında kendimiz başlatıyoruz. Sonrasında internet bağlantımız geliyor. Telefon numaraları var arıyorum herkes ayrı bir yere yönlendiriyor ve muhatap bulamıyorum. Bu işin içinden çıkamadım gitti ne yapmalıyım.

hocam aynı sorun bizim okulumuzda da var. siz sorunu çözebildiniz mi?

Şimdi taktıkları sistemde gördüğüm kadarıyla bir güç kaynağı var ve bizde sistem daha çalışmadığı için aktif değil çalışırken görmedim.

Eğer güç kaynağı hata veriyor ise onu yapan şirket muhatap olmalı. Sorunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla çalışmıyor.

Fatih iletişim merkezini arayın
Firma geliyor güç kaynağını yenisiyle değiştiriyor.

BBNET
Geri