Sipariş ettiğim ürün kargoda eksik çıktı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar mizu dan atlet ve parfüm aldım...dün kargo geldi...paketi açtığımda sadece atlet yollamışlar...parfüm ortada yok...üstelik parfüm faturada gözüküyor. müşteri hizmetlerini 2 defa aradım hala geri dönecekler....ürünün parasını ödedik ortada ürün yok... çok sinir bozucu bir durum. kargocuya telefon açtım o da teslim edildi işlemini dondurdu....mizu yu aradım biz araştırıp geri döneceğiz diyor.... şimdi bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekir? kargocuya tutanak tutturmak gerekiyor mu veya başka ne yapmak gerekir? teşekkürler...bi de internetten araştırdığımda bazı mizu parfümlerinin orjinal olmadığı gibi şikayetler okudum. bu konuda bilgisi olan var mı?

sen onları kargodan teslim alırken kontrol etmeliydin eksikse hiç teslim almıyacaktın şimdi adamların insafına kaldın bence. hem parasını ödemişsin hem de faturada görünüyor. hayırlısı.

excalibur27' Alıntı:
sen onları kargodan teslim alırken kontrol etmeliydin eksikse hiç teslim almıyacaktın şimdi adamların insafına kaldın bence. hem parasını ödemişsin hem de faturada görünüyor. hayırlısı.

hocam kargocuyu tanıyorum telefon açtım ve durumu anlattım onlar da ürünü teslim aldığıma dair işlem yapmadı....yani şu an ürün alınmamış gözüküyor...
benim sorum da şimdi ne yapmalıyım?

Hocam kargoyu teslim almayıp eksik olduğuna dair tutanakla kutuyu olduğu gibi geri yollamalısınız.
HızlıAl dan 7 ürünlük sepet alışveriş yapmıştım. 3 ü geldi faturayla birlikte diğerleri gelmedi. Sistemde görünmüyordu ama müşterinin ürünlerini bekletmemek için parçalı gönderim yapıyorlarmış. Birkaç gün sonra kalanları da geldi. Hatta hepsiburada dan yaptığım 4 ürünlü alışverişimdeki ürünlerin hepsi parçalı gönderimle ayrı ayrı geldi, hergün kargocu yeni bir kutu getirdi.

aynı şey benim de başıma gelmişti üstelik göndermedikleri ürün kocaman bir süpürgeydi faturaya da yazmışlardı utanmadan gönderdikleri ise minik bir hassas tartı :) tam 40 gün uğraştım ne ürünü gönderdiler ne parayı iade ettiler...
bankaya itiraz, telefon üstüne telefon, mail yağmuru, tüketici haklarına şikayet ettim onlar bundan bişey çıkmaz dedi 7 gün içinde tüketici haklarına gelip bir tutanak tuttursaydın o zaman paranı alabilrdin dediler...
onlar da en sonunda faturayı geri gönderin geri ödeme yapalım dediler. şansımı denedim faturanın iki nüshasını da gönderdm geri ödeme yaptılar. ama haftalarca sinir krizi geçirdim........

aradaugrarim' Alıntı:
Hocam kargoyu teslim almayıp eksik olduğuna dair tutanakla kutuyu olduğu gibi geri yollamalısınız.
HızlıAl dan 7 ürünlük sepet alışveriş yapmıştım. 3 ü geldi faturayla birlikte diğerleri gelmedi. Sistemde görünmüyordu ama müşterinin ürünlerini bekletmemek için parçalı gönderim yapıyorlarmış. Birkaç gün sonra kalanları da geldi. Hatta hepsiburada dan yaptığım 4 ürünlü alışverişimdeki ürünlerin hepsi parçalı gönderimle ayrı ayrı geldi, hergün kargocu yeni bir kutu getirdi.

hepsiburada.com dan da sipariş verdim....sorunum yok
ama mizu.com bu konuda tam bir rezalet...adamlar ürünü kutuya koymayı unutmuşlar hadi uğraş dur....
prki hocam sitenin beni aramasını mı beklemem gerekiyor....bunlar şimdi zaman aşımı falan derler....en iyisi ben bugün kargocuyu arayıp bu işi halledeyim...

ozcankurucu' Alıntı:
hocam kargocu madem tanıdık sen tutanak tuttur. ve tutanakla beraber siteyi haberdar et.

hocam o zaman bugün tutanak tutturayım yalnız kargoyu geri göndermem gerekecek mi? kargonun için de bir de atlet vardı onda sorun yok ama onu da geri göndermem gerekiyor mu acaba? siteyi 2 defa haberdar ettim... hala geri dönecekler... pek güvenmiyorum bunlara... olay sıcakken yapmak gerekir

Hocam tutanak tuttur kargoyu geri gönder. Adamları da ara istersen durum böyle ben kargoyu geri gönderiyorum diye

Hocam kargodan eksikliğe dair tutanak tuttur. Kargo yetkilisine de imzalat. Kutuyu tekrar atlet de dahil olmak üzere paket yap ve geri gönder. Alıcı ödemeli yaparsan bi de almazlar falan gönderici ödemeli yap :)

sami55' Alıntı:
Hocam tutanak tuttur kargoyu geri gönder. Adamları da ara istersen durum böyle ben kargoyu geri gönderiyorum diye

tamam hocam öğleye yakın arayacağım siteyi ve kargoyu geri göndereceğim...
zaten öğle zamanları kargocu ilçeye uğruyor... ona da tutanak yazdırtıp geri gönderirim artık..
mizu.com mu? bir daha asla....

atakom' Alıntı:
Aldığın parfüm ck Euphoria Intense Men miydi yoksa hocam :)

evet ;) geçen de başlık açmıştım bunla ilgili tavsiyelere göre ben de bu parfümü seçtim....resmen kursağımda kaldı

en iyisi 10 kuruş fazla olsun iyi bildiğin sağlam yerlerden alış veriş yapmak
bundan sonra hepsiburadan almak lazım...bazen geç yolluyorlar ama bunun dışında sorun yaşamadım...
ürünler orjinal kafa rahat...

excalibur27' Alıntı:

aynenn

az önce mizu yu aradım... kargoyu tutanakla beraber geri gönderin dediler... ben de aynen öyle yapacağım. inşallah mağdur etmezler...

kargoyu geri postaladım arkadaşlar...
sonucu buradan ileteceğim ola ki sizin de başınıza böyle bir şey gelebilir...

parfüm geldi özür dilediler
sorumluları da sert bir şekilde uyaracaklarmis

çevremdekiler güzel diyor bazıları ağır koku diyor ben çok etkilenmedim acikcasi

BBNET
Geri