Sinirden çıldırmak üzereyim. Elimden bir kaza çıkacak!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsilTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

AsilTurk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kadrom olduğu okumda sabah 7:30 da başlamak üzere 20 saat ders. Her ne kadar burda formatör olmasam da problemler, problemler...
Fatih projesiyle ilgili başka bir okulda öğleden sonra formatörlük görevi
Dandik bir ders programı neticesinde tenefüslerde çocuğu kreşe, eşi işe yetiştirme telaşı
İlçenin ve okulun AB projelerinde çalışmaların tamamı (afiş, logo, web, sunum, video) bende...
İlçede ilköğretimde 2 olmak üzere toplamda 7-8 bilgisayar öğretmeni var.

Az önce ilçe web ekibinde görevli olduğuma dair(zaten daha önce de ben hazırlamıştım) yazı elime tutuşturuldu. Yani artık...

Hocam aynı sorun bende de var. İlçede tek bilgisayar öğretmeni benmişim gibi davranılıyor. Bende illallah ettim yani. Hatta şimdi 15 saat mi 18 saat mi ek ders onun telaşı içindeyim. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

hocam Allah kolaylık versin dicem, anlamadığım şu bt rehber öğretmenliği derslerinin olduğu zaman sabah sa sabah yapılır geri kalan zamanda görevlendirildiğin liseye gidersin yani öğleden sonra durmak zorunda değilsin lisede , bence il koordinatörünüzle bir görüşün zaten 20 saat ders var birde akşama kadar durmanın mantığı yok ,

her işe balıklama atlayıp en iyisini yapmaya çalışan bir kişi iseniz bunları daha çok çekersiniz.

20 saat ders varsa zaten 9 saat ek ders ücreti alacaksınız demektir.

fazladan haftada 9 aydada 36 yani ayda 313,49 TL için bu işşi yapmayın, btr görevine başvurmayın.

Bir kaçına red cevabı verırsenız yada gururunuzu ayaklar altına alıp ben anlamıyorum dersenız bu iş çözülecektir.
BANA GELİYORLAR ÇOK UYUZ OLURSAM BEN ANLAMIYORUM HOCAM DEYIN CE ...VIZZZ UCUYOLAR YANIMDAN
TAVSIYEM HIC TAKMAYIN BEN ANLAMIYORUM DEYIN GECSIN OZAMAN BULASMAZLAR

hocam işinize yarar mı bilmem ama şöyle yapılabilir. idarecinizle okul, ilçe vs konuşun. her işi her gün yapmayın. madem size yaptırılıyor bu işler tavrınız olsun. mesela pazartesi bir işi salı başka bir görevi çarşamba başka bir idari işle ilgilenin. tüm bunları bir plan dahilinde programa bağlatın. bağlamazlarsa işlerin nasıl yürümeyeceğini kararlı bir şekilde anlatın. ikna etmek gerekiyor insanları. yoksa kullanılmanın sonu yok. ikna olmazlarsa bir daha bir daha bir daha konuşun. sizin sağlığınızın bozulduğu yerde işlerin nasıl yürümeyeceğini tekrar tekrar tekrar anlatın. sıkılmadan usanmadan tekrarlayın. sonuçta işler düzelecektir inşallah.

Hocam bazen "Dünya yıkılsa da bırak adalet yerini bulsun." diyebilmek lazım.. :)

tayinci42' Alıntı:
20 saat ders varsa zaten 9 saat ek ders ücreti alacaksınız demektir.

fazladan haftada 9 aydada 36 yani ayda 313,49 TL için bu işşi yapmayın, btr görevine başvurmayın.

tayinci42' Alıntı:
her işe balıklama atlayıp en iyisini yapmaya çalışan bir kişi iseniz bunları daha çok çekersiniz.

* 20 saate 9 saat ek ders nasıl alıyorum hocam? 5 saat geliyor. 18-5=13 saat kaybım var haftada.

** Her şeye balıklama atlamam, hatta hiçbir şeye atlamam. Ancak görev alınca en iyisini yaparım o doğru.

Az önce ilçe mem aradım şeflere kızdım. Biliyorum onlar sürekli benim adımı veriyor. Bir yerlere yazmışlar adımı kopyala yapıştır, kopyala yapıştır kesin. B.. çıkardınız artık dedim.

Dün yeni ders programını görünce çıldırdım adam 20 saati tüm haftaya 7:30 giriş 12:20 çıkış olarak yaymış. Okul idarecilerine kızdım müdür beni görünce yolunu değiştiriyor. Dur bakalım hayırlısı....

Önceki görev yerimde ilçedeki tek bilişim teknolojileri öğretmeniydim.
Okulun yükü yetmiyormuş gibi İlçe MEM, Kaymakamlık, Belediye... şudur budur beni ararlar,sizinde dediğiniz gibi ilçedeki memurlar bilgisayar, veri ya da elektronikle ilgili bir durum olsa benim ismimi yazarlardı. Hatta internet kafecinin biri elinde harddiskle okula gelip hocam sorun var kime sorduysam yapar diye sizi söylediler dedi.
Bende sizin gibi her işe atlamaz ama aldığım işi hakkıyla yapmaya çalışırdım.
Sonrasında restleşme dönemi başladı, söylediler salladım, yazdılar yapmadım. Ama diğer öğretmenler yayılırken bizim restleşmeyle uğraşmamız, bazı arkadaşlarda olduğu gibi tehdit edilmemiz ya da beceremiyormuş gibi aşağılanmamız, gerilmemiz, tedirgin duruma düşürülmemiz çok ağırıma gidiyordu.
Allah'a şükürler olsun tayinim çıktı merkezdeyim, ne ilçe ne kaymakamlık ne de diğer kurumlardan haberim var, okulumdayım.

Japonlarla bizim iş yaşamı karşılaştırmamız durumu çok iyi açıklıyor;
Bir işi biri biliyor ve yapıyorsa Japonlar bende yapabilirim derken biz bırak o yapsın diyoruz.

BBNET
Geri