Bu komut ile bilgisayarınızda yüklü olan imzasız sürücüleri bulmak için kullanılır ; win tuşu + R tuşlarına birlikte basarak çalıştır penceresini açıyorum yada başlat çalıştır yazarakda sigverif.exe yazabiliriz.
Sigverif.exe komutumuzu yazarak enter tuşuna basıyorum. Karşımızıa doğrulama penceresi çıkıyor.
Bu çıkan pencerede Başlat butonu ile doğrulama işlemine başlıyoruz biraz bekliyoruz ,sürücüleri kontrol ettikden sonra bize raporu getirecek.
sürücüleri kontrol ettikden sonra bize bir uyarı verecektir.
uyarı verdikden sonra tamam dedikden sonra , Gelişmiş sekmesine giriyoruz bize günlük bir rapor getirecek karşımıza.
Burda Günlüğü Görüntüle dediğimiz zaman bir txt dosyasında raporlarımız görünecektir.
Sürücüleri imzalı olanları text dosyasında göreceksiniz.

Sigverif.exe komutumuzu yazarak enter tuşuna basıyorum. Karşımızıa doğrulama penceresi çıkıyor.

Bu çıkan pencerede Başlat butonu ile doğrulama işlemine başlıyoruz biraz bekliyoruz ,sürücüleri kontrol ettikden sonra bize raporu getirecek.

sürücüleri kontrol ettikden sonra bize bir uyarı verecektir.

uyarı verdikden sonra tamam dedikden sonra , Gelişmiş sekmesine giriyoruz bize günlük bir rapor getirecek karşımıza.

Burda Günlüğü Görüntüle dediğimiz zaman bir txt dosyasında raporlarımız görünecektir.

Sürücüleri imzalı olanları text dosyasında göreceksiniz.