siciliniz temizmi :)

Kodla Büyü
sanki bütün öğretmenler gaziantepteki gibi bombacı olacak. ben böyle saçma bi anlayış görmedim duymadım...

Hocam gerçek olduğunu sanmıyorum ama gerçek olsa bile zaten sicil temizse problem olmaz.

bence doğru bir uygulama adam pkk lıysa niye öğretmen olsun. yada şöyle düşünün pkk ya destek veren binlerce öğretmen yok mu?

bu kadarda aşağılanmaz öğretmenlik yani birde;
ŞİKAYET EDİLEN ÖĞRETMENE İNCELEME

Milli Eğitim Bakanlığı hakkında şikayet olan öğretmenleri de yakın takibe alacak. Herhangi bir öğretmen hakkında yapılan, öğrenci, veli veya meslektaşlarından gelen şikayetleri de değerlendirecek olan Bakanlık buna göre öğretmeni belli bir süre incelemeye alacak. Daha sonra öğretmen gelen şikayetler doğruyu yansıtmadığı takdirde işine devam edecek. Ancak aksi bir durumda öğretmen meslekten ihraç edilecek.

ortaya çıkacak sonuçları düşünmek bile istemiyorum..

cesur yürek99' Alıntı:
bence doğru bir uygulama adam pkk lıysa niye öğretmen olsun. yada şöyle düşünün pkk ya destek veren binlerce öğretmen yok mu?
senin gibiler böyle düşünürse elbetteki uygulama yapılır.. bu ülkenin güvenlik güçleri var atanmadan gerekli adli sabıka kaydını alıyor insanlar zaten ama bu tarz bir uygulama nerede var ..

haburdan davulla zurnayla giren teröristlerin sicilini temizle, 3-5 tane it yüzünden öğretmenleri potansiyel suçlu göster olacak iş değil.

herohamster' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:
senin gibiler böyle düşünürse elbetteki uygulama yapılır.. bu ülkenin güvenlik güçleri var atanmadan gerekli adli sabıka kaydını alıyor insanlar zaten ama bu tarz bir uygulama nerede var ..

bırakın adli kayıdı bir öğretmen açık açık pkk ya destek veriyor para topluyor, öğrencileri dağa çıkarıyor uyuşturucu pazarlıyor devlet bildiği halde müdahale etmiyor.

cesur yürek99' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:

bırakın adli kayıdı bir öğretmen açık açık pkk ya destek veriyor para topluyor, öğrencileri dağa çıkarıyor uyuşturucu pazarlıyor devlet bildiği halde müdahale etmiyor.
meb görevi bumu bu ülkede istihbarat var askeri var yargısı var bunlarla ilgilenen bir kesim var ve çalışıyorda herkes kendi işine baksın...alo 147 den memnun değildik buda o uygulamanın aynısı ne fark var arasında anlamış değilim önüne gelen şikayet etsin öğretmen mağdur olsun..

Öğretmenlik diğer mesleklere benzemez. Pkk'lı bir öğretmen 30 çocuğu zehirler, vatana muzır hale getirir. Uygulama usulen yanlış olsa da destekliyorum.

herohamster' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:

meb görevi bumu bu ülkede istihbarat var askeri var yargısı var bunlarla ilgilenen bir kesim var ve çalışıyorda herkes kendi işine baksın...alo 147 den memnun değildik buda o uygulamanın aynısı ne fark var arasında anlamış değilim önüne gelen şikayet etsin öğretmen mağdur olsun..

siz pkk ile bağlantısı olan bir öğrencinin öğretmen olmasını istiyormusunuz

her şeye de karşı olunmazki doğruya da doğru demek lazım,
bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir.
bu durumdan niye rahatsız oldunuzki.
mesleki itibarımızı zedeleyip açığımızı kollayan o sevmediğiniz tepki gösterdiğiniz kişilere koz vermemek için hakkıyla yapılırsa iyi olur.
okulunuzda yokmu hayatta çocuğunuzu emanet etmeyeceğiniz öğretmenler.
her öğretmen olarak atanan ilahi şahsiyet kazanmıyorki.
bu şahsiyetli mesleği zedeleyen şahsiyetsizler varsa temizlenmeli. Asker, polis olurken nasıl soruşturuluyorsa öğretmen olurkende soruşturulsun bencede,
uygulama kısmı tartışılır, asker yapar polis yapar mebin görevi değil elbet ama bence göreve başlayacak öğretmen ön soruşturmadan geçirilmeli.

ben niye alınıyorumki bu duruma tabi olsun olsunda... doğulu kardeşler derki biz kürtüz diye bizi fişliyorlar almayacaklar ayrım yapacaklar. flan bunu onlar kullanırlar bunuda hükümetimiz istemez bu iş fos çıkar bi nane olmaz

cesur yürek99 arkadaşım senin çalıştığını yeri çok merak ediyorum.
Ben Adana Dağlıoğlu Mah. Çalışıyorum.... Bilmiyorsan bilenlere sor. 3500 öğrenciye sahip ve okulumun az ilerisi eylem sahası ve öğrencilerimiz katılıyor.. Bu durumda ne yapardın merak ediyorum. Herhangi bir şey de veliler okulu basabiliyor , ya bunlar çocuk daha nasıl dersinki bunlar öğretmen olmasın, onları değiştirmek için uğraşıyoruz. Bu öğrencilerin asıl okuyup(insan gibi) devlet bize dışlamıyor bakın öğretmen olduk demesi, kendi gibileri değiştirmesi lazımm. O öğrencilerden anlayacak bu gibi öğretmenlerdir. Tabii bizler onları adam gibi yetiştirirsek. Arkadaşım sana önerim kimseyi ama kimseyi dışlama, zamanında dışlananlar bakın şimdi devlet yöneticiliği yapıyor. Onun için herkesi kucaklaki biz ayrıyız demesinler...

eritan' Alıntı:
cesur yürek99 arkadaşım senin çalıştığını yeri çok merak ediyorum.
Ben Adana Dağlıoğlu Mah. Çalışıyorum.... Bilmiyorsan bilenlere sor. 3500 öğrenciye sahip ve okulumun az ilerisi eylem sahası ve öğrencilerimiz katılıyor.. Bu durumda ne yapardın merak ediyorum. Herhangi bir şey de veliler okulu basabiliyor , ya bunlar çocuk daha nasıl dersinki bunlar öğretmen olmasın, onları değiştirmek için uğraşıyoruz. Bu öğrencilerin asıl okuyup(insan gibi) devlet bize dışlamıyor bakın öğretmen olduk demesi, kendi gibileri değiştirmesi lazımm. O öğrencilerden anlayacak bu gibi öğretmenlerdir. Tabii bizler onları adam gibi yetiştirirsek. Arkadaşım sana önerim kimseyi ama kimseyi dışlama, zamanında dışlananlar bakın şimdi devlet yöneticiliği yapıyor. Onun için herkesi kucaklaki biz ayrıyız demesinler...

ben evet birilerini dışlıyorum kürtleri değil ama pkk lıları dışlıyorum onlara destek veren öğretmenleri ve olacakların göverine son verilsin. ben 4 yıl diyarbakırda yaşadım en az senin kdar nelerin döndüğünü biliyorum. ömer dinçer bile pkk lı öğretmnelerin olduğunu söylüyor devlet her konuda olduğu gibi bu konudada aciz kaldı. bir öğretmen sivil insalrın ölmesi için bommacıya destek veriyor . birileri öldükten sonra mı? devletin müdahele etmesi gerkiyor daha önce bu öğretmen pkk ya destek verirken önlem almazmıydı. eğitim sen açık açık pkk ya destek veriyor ve bu sendikaya kayıtlı 120 bin öğretmen var bu tablo sizi ürkütmüyor mu?

ulan şu 10 sene önce yapılmış olsa öğretmenleri pkk'lı diye fişlemişler haberi yaparlardı bazı gazeteler... Neymiş bazen gerekiyormuş demek... Hükumet geçte olsa terör konusunda yola geliyor...

Diyarbakır cennet emin olabilirsin. Pkk ya destek verenler var ama bu ülkede teröristler sadece pkk lılar değil emin olabilirsin... ben bir şey ler dönüyor demiyorum dikkat et, ben onların değişebileceğinden bahsediyorum... Son bir şey söleyim Pkklı teröristleri, özel mahkmelerde karşılayanlar farklı kişiler miydi. Bak insanlar değişebiliyormuş...

Ben ortaokulda okurken kürtlerin üstün arı ırkından geldiğini iddaa eden ve zaman zaman vatandaş olmadığını yurttaş olduğunu söyleyen vatandaşlık dersime giren öğretmen vardı.
Böyle devletin ekmeğini yeyip ihanet eden şerefsizlerin öğretmenlik yapmasını istemiyorum.
Uyulama sadece eğitim camiasında değil tüm kamu alanında yapılmalı.

eritan' Alıntı:
Diyarbakır cennet emin olabilirsin. Pkk ya destek verenler var ama bu ülkede teröristler sadece pkk lılar değil emin olabilirsin... ben bir şey ler dönüyor demiyorum dikkat et, ben onların değişebileceğinden bahsediyorum... Son bir şey söleyim Pkklı teröristleri, özel mahkmelerde karşılayanlar farklı kişiler miydi. Bak insanlar değişebiliyormuş...

değişen şeyler var iyiye doğru değilde kötüye doğru 2007 den sonra hükümet pkk sorununu kürt sonu gibi gösterince ve oturup oınlarla pazarlık yapınca pkk daha büyük taban buldu. her geçen günde pkk ya olan yardımlar artıyor. pkk nın elini güçlendiren bu hükümet politikları oldu. insalar kandırılıyor gerçekten eğitim şart ben çocuklar kandırılıyorsa o çocukları suçlamam ama o çocukları kendıranları suçlarım. bu ülkenin ekmeğini yiyipte bu ülkeye ihanet edenler kim olursa olsun bedelini çok ağır ödemeli. amam ülkemize bakın ki pkk nın yaptığı her eylemde bile hükümet asker içinde komutan aradı. işine gelmediği her komutanı hapse gönderdi. asker suçluysa bedelini ödesin ama ya orda 5 yıldır yatan suçsuzlara ne demeli.

Teröristler mecliste. Örgüt elemanları LYS- YGS-KPSS deki kopyalarla en güzel bölümlere yerleşip devletten burs alıyor, en güzel yerlere atanıp maaş alıyor. Sosyal medyadaki mesajlarını, takip ettikleri grupları inceleseler kaç tanesini tespit ederler. Yapılmıyor, görmezden geliniyor.

Gerçekten adil biçimde inceleseler iyi olacak.
Yine amaç dışı kullanılıp faydalı olmayacağını düşünüyorum.

uygulamayla birlikte pkk yandaşlarının öğretmen olması engellenebilir..

ama bir taş daha vurulur ki bu meb'i inanılmaz rahatlatır..

toplumda "anarşik" olarak tanımlanan, haksızlıklara karşı gelen, içine sindiremeyip sesini çıkaran insanların da öğretmen olması engellenir..

böylece çok güzel koyun koyun öğretmenlerimiz, koyun koyun öğrencilerimiz olur.. hem bu şekilde meb daha kolay yönetilir.. güzel olur olsun bakalım...

BBNET
Geri