2 gün önce instagram hesabımda benim paylaşmadığım Elon Musk konulu bir görsel paylaşıldı. Ama hesabıma girebiliyordum, önemsemedim sildim. Daha sonra facebooka baktım şifresi değiştirilmiş giremiyorum, şifremi unuttum bölümünden değiştirip yeniden girdim. Ardından bir baktım gmail hesabıma giremiyorum. Cep telefonuna onay kodu göndererek onu da yeniden aldım. Sonra facebooka yeniden baktım, yine giremiyorum, bu sefer cep telefon numaram, mail adresim ve kullanıcı adımı değiştirmiş hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Sonra hotmailden sürekli mail geliyor hesabında yetkisiz bir giriş algılandı engellendi gibisinden mailler alıyorum. Şimdi de twitterdan mesaj geldi hesabınızda yetkisiz giriş algılandı. Netfilix hesabınıza başka bir cihazdan giriş algılandı diye mesaj geldi şimdi. Kafayı tırlatacağım. Bilgisayarımda kayıtlı tüm şifreli yerlere giriş yapabiliyor adamlar. Chromeye AdBlock eklentisi yüklemiştim ondan şüphelendim kaldırdım, iMacros ve Tampermonkey eklentileri var onları da şimdi kaldıracağım. Bu eklentilerden olur mu acaba? Bilgisayarımı formatladım ama sadece C yi formatladım, diğer D ve E sürücülerini formatlayamadım. Bu illetten nasıl kurtulabilirim. Banka hesaplarıma da girebilirler diye ya da daha kötü işlere alet edebilirler diye tırsmaya başladım. Böyle birşey başına gelen var mı?
/
/