Bu tezsiz ama. Bende yapmak istiyorum. Kaç kezdir niyetleniyorum. Bir türlü karar veremedim tezsizin bir faydası var mi maddi anlamda? Ekders %5 artirimli o da fiili girmem gerekiyor. BTR olunca onunda bir etkisi olmuyor. Birde kademe veriliyor ama o da bir anlam ifade etmiyor. Bilmediğim başka bir katkısı var mi? Sonuçta hem zaman hem para harcıyoruz biseye degsin.
O bakış açısından baktığında yapmak anlamsız gibi duruyor aslında.Bu tezsiz ama. Bende yapmak istiyorum. Kaç kezdir niyetleniyorum. Bir türlü karar veremedim tezsizin bir faydası var mi maddi anlamda? Ekders %5 artirimli o da fiili girmem gerekiyor. BTR olunca onunda bir etkisi olmuyor. Birde kademe veriliyor ama o da bir anlam ifade etmiyor. Bilmediğim başka bir katkısı var mi? Sonuçta hem zaman hem para harcıyoruz biseye degsin.
Haklısın aslında.güvenlik sistemleri konusunda iyi bir eğitim de verileceğini zannetmiyorum .6 binde cepte kalır.Hocam tezsiz gerçekten de ilerisi açısından işinize yaramayacaktır. Doktora, öğretim görevlisi veya araştırma görevlisi başvurularında hep tezli isterler. Alan güzel ama tezsiz olması dezavantaj. Ek ders katkısı var ama fiili olarak 15 saatten sonrası için girdiğiniz dersler için hesaplanır. BTR iseniz o da olmayacak. Tek etkisi bir kademe almanızdır.
Hocam normalde yükseklisans için 2 yarım gün veya 1 tam gün izin verilebiliyor. İdari izin gibi. Böyle ikinci örgün öğretim bitiren çok keza yükseklisans. Mesele yükseklisans yapılacak bölüm hocalarının idare etmeleri. Yani devamsızlığı sıkıntı etmeyeceklerse ayda1 veya 2 kere gidip derslere girilerek bitirilebilir.İşimizi yaparken tezli yüksek lisans nasıl yapacağız?Zaten kabul edilme ayrı bir dert üniversiteler teneke ayrı bir dert bence hayaller bize biz hayale.Çorba olduk heralde![]()
İlsis Hocam hangi üniversite'de düşünüyorsunuz?Bende seneye düşünüyorum
Hocam Tezli Yükseklisans için bilginiz olursa ve paylaşırsanız sevinirim.Ahmet yesevi üniversitesi düşünüyorum şuan aöf okuduğum için inşallah seneye okumayı planlıyorum
hocam hangi üniversite?basvuruyu yaptım fakat belgeleri göndermedim.Para bana çok geldi. 4800 tl ye yüksek lisans çok geliyor.üniversitenin kaynaklarını kullanabilecek miyim mesela kütüphaneye girebilecek miyim?bazı üniversiteler kapıdan içeri almıyor da.Bir de eski öğrenciyim de dedim.Okudun tamam da sie falan dedi sanki .güvenlikçiydi.fbi falan değildine anladım bu işten.Üniversite halkın değil sanki ...Neyse offensive security 800 dollara 90 gün tam erişimli lab sunuyor daha cazip sonuçta amaç
özel sektörse.800*5.4=4320 tl eder yani oradan pentest belgesi almak daha mantıklı adamlar sektörün en iyisi bence.
Sanırım ışınlanma konusunda ilerleme kaydetmeliyim.hocam hangi üniversite?
Ahmet Yesevi üniversitesinden mi bahsediyorsunuz anlamadım.
Nasıl gidiyorsunuz![]()
hocam soruyu bir daha alabilir miyimSanırım ışınlanma konusunda ilerleme kaydetmeliyim.başvurduğum üniversite x üniversitesi...1 bilinmeyenli denklem maalesef
![]()
uzaktan eğitim olduğunu biliyorum.Sonuçta şaka maka benim espri tuttu.bilgi ışık hızı ile bana ulaşacak fakat ışınlanmayı çözdük de şu kota ve hız olayı sorun çıkaracak heralde. Neyse bitirdik diyelim.Ne olacak.Bitirdik 5 bini de verdik falan bir rahatlıktan sonra kabak gibi ortada dolanacak mıyım?yoksa iyi ki almışım dedirtecek gelişmelere rastlayacak mıyım?Yoksa senden çok var şarkısı mı çalacakAhmet yesevi tam uzaktandır.Aksam evde pijamalarını giyer pc başında saat 22 yada 23e kadar ders dinlersiniz.10 sayfalık basit ödevler isterler bunu da sisteme yüklersiniz.Vize pc başında basittir.Final ankara gazide 20 soruluk testtir.tamamiyla ders notundan çıkar.ben 10 ayda yüksek onur derecesiyle bitirdim.
2000 bin bilmem kaçta girmiştim ales sınavına asansör sorusu vardı bilmem kaç katlı dairede zemine dogru muydu hareket tam hatırlamıyorum neyse bir kaç çift iniyor bilmem kaç tek kişi biniyor bilmem kaç katlı dairede sürekli bir döngü falan sonra asıl istenen zemin kat ta kaç kişi asansördedir? o x'i bulursam işte o üniversitedir cevabı?hocam soruyu bir daha alabilir miyim![]()
uzaktan eğitim olduğunu biliyorum.Sonuçta şaka maka benim espri tuttu.bilgi ışık hızı ile bana ulaşacak fakat ışınlanmayı çözdük de şu kota ve hız olayı sorun çıkaracak heralde. Neyse bitirdik diyelim.Ne olacak.Bitirdik 5 bini de verdik falan bir rahatlıktan sonra kabak gibi ortada dolanacak mıyım?yoksa iyi ki almışım dedirtecek gelişmelere rastlayacak mıyım?Yoksa senden çok var şarkısı mı çalacak![]()