sevkle ilgili bir soru ?

Kodla Büyü

mustafa431

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar geçen cuma okula geldim öğleden sonrası için sevk aldım ve ilçe hastanesindeki doktor ile sevk etti neyse pazartesi de ildeki hastaneye gittim okula hiç gitmedim... soruma gelirsek bizim müdür diyor ki cuma gününün ek dersini alırsın ama pazartesininkini alamazsın.... bilenler cevaplarsa sevinirim.....

ilçe hastanesinden ve ildeki hastaneden ayrı ayrı o günlere ait çalışabilir kağıdı almanız gerekirdi.yani iki gün sevkli oluyorsunuz..bu şekilde yapsaydınız alırdınız.ama geriye dönük, hastane çalışabilir kağıdı verir mi bilmiyorum, sorun isterseniz..

yok aldım hocam....birde bizim müdürün (ilçe de bazıları uyuyon buna ) dayattığı bir nokta var sevk aldığında sabahtan yada öğleden sonrasında illa okula gelmeliymişsin.... herkezinde ekdersini kesiyor böyle yapanlara.... sizde nasıl?

Son Sendika eyleminden sonra artık sevk alıpta okula gelmezsen ekdersin kesiliyor o gün için. Dolayısıyla pazartesi günü için ekders alamazsınız.

bize resmi yazı geldi hocam...sevkde ek ders kesiliyor artık.müdür yardımcıları elinde kağıt herkese söylüyor bu durumu...

hocam sevkte ekder kesilmez hakkınızı yedirtmeyin. bu konu bilmem kaç defa açıldı burada. hocam eğer hastanede tedaviniz devam ettiğinden dolayı okula gelemediyseniz, 4 güne kadar kesilmiyor ek dersiniz. siz okula ayakta tedavi beyan belgesi düzenleyip verin. cuma günü için ilcenizdeki hastaneye göre pazartesi günü içinde ildeki hastane göre düzenleyip verin. ek dersiniz hakkınızdır. helaldir. bu hakkınızı iş bilmez müdürler yüzünden heba etmeyin.

ekte gönderdim yazıyı..

birde alan dışı derslere maaş karşılığını doldurmak üzere zorla derse sokulanlar olabilir. Aşağıdaki genelgenin 2. maddesini okusunlar. 2.sayfasının son parağrafına göre isteksizlerse zorla derse sokulmazlar. yani siz formatör değilsiniz. 4 saat bilişim dersi var. size maaş karşılığınızı doldurun diye 11 saatte resim dersi veriyorlarsa alanınız dışı bu derslere girmek zorunda değilsiniz. isteğinize bakılır.
http://etogm.meb.gov.tr/mevzuat/genelge ... _ucret.pdf

Ekli dosyalar

tayinci42' Alıntı:
hocam sevkte ekder kesilmez hakkınızı yedirtmeyin. bu konu bilmem kaç defa açıldı burada. hocam eğer hastanede tedaviniz devam ettiğinden dolayı okula gelemediyseniz, 4 güne kadar kesilmiyor ek dersiniz. siz okula ayakta tedavi beyan belgesi düzenleyip verin. cuma günü için ilcenizdeki hastaneye göre pazartesi günü içinde ildeki hastane göre düzenleyip verin. ek dersiniz hakkınızdır. helaldir. bu hakkınızı iş bilmez müdürler yüzünden heba etmeyin.

ekte gönderdim yazıyı..

birde alan dışı derslere maaş karşılığını doldurmak üzere zorla derse sokulanlar olabilir. Aşağıdaki genelgenin 2. maddesini okusunlar. 2.sayfasının son parağrafına göre isteksizlerse zorla derse sokulmazlar. yani siz formatör değilsiniz. 4 saat bilişim dersi var. size maaş karşılığınızı doldurun diye 11 saatte resim dersi veriyorlarsa alanınız dışı bu derslere girmek zorunda değilsiniz. isteğinize bakılır.
http://etogm.meb.gov.tr/mevzuat/genelge ... _ucret.pdf
hocam 2010 tarihli diyor bu ? birde açamadım tehlikeli içerik diyor açılmıyor

hanginizin dedigi doğru şimdi biriniz alırsın diyor biriniz alamazsın diyor..?

hocam artık kesiliyor.hatta eskiye dönük almayı planlıyorlar.ekteki yazıyı okuyun isterseniz.
saygılar

Ekli dosyalar

• 6B3_12062514.jpg
    6B3_12062514.jpg
    130.7 KB · Görüntüleme: 548
Sayın hocam, danıştay bu sevk olayında ek ders ödenmesi işlemini iptal etti. Dolayısıyla sevk aldığınız gün için artık ek ders ödenmeyecek, ödenmiş olanları da sanırım geri alacaklar. Memurlar.net'te konuyla ilgili başlıkları inceleyin.

Bu ne iş ya.. :verymad:

bundan sonra sevk alınca kesilen ek dersleri telafi eğitimi yaparak geri alabiliriz, başka yolu yok demekki.

ekdersimize kafayı takmış bu meb..

hakem heyetinin 4+4+4 ile ilgili karar metnini tamamı elinde olan varmı.. orada kar tatili hastane gibi durumlarda ek derslerin kesilmeyeceğine dair bir madde vardı.. eğer o madde hatırladığım gibiyse o karar doğrudan kanun oluyor.. o zaman bu yönetmelikler fasa fiso olur.. kanuna göre ödenmesi gerekir.. ama karar metnine ulaşamadım elinde olan varmı?

BBNET
Geri