sevdiğiniz mi yoksa sizi seven mi???

Kodla Büyü

Susamuru

Site Gezgini
Bir yuva kurmak için ille sevdiğinizin peşinden mi giderdiniz yoksa gözünüzün içine bakan sizi seven kişiyi mi takip ederdiniz?

zaten o bir denk gelse bu yaşta bekar olmazdım :D sevdiğimize sevdiremiyoruz, seveni de sevemiyoruz çoğu zaman...

Zor soru.

Beni sevmeyenin peşinden 1 giderim, 2 giderim, 3 gitmem. 3 hakkını da kullandı mı?
Beni seviyor diye de sevmediğim birinin peşine takılmam ama bir anda da silmem belki sevebilirim.

İkisi de olmazsa 3. bir şık yok mu?

Ama elbette bu işler çocuk oyuncağı değil, maymun iştahlılığa gerek yok. Nasip. Hangisi hayırlı olur bilinmez. İnsanız elbette beğenileceğiz, beğeneceğiz. Kendinden taviz vermeden, kendini kullandırmadan hakkında hayırlısı hangisi ise onu dilemek en iyisi.

gönül bu tutturdu mu tutturuyor ister istemez peşinden gidiyorsun ama olmayınca da olmuyor, sonrası da ayrı sıkıntı zaten...

Öncelikle herkes için ve kendim için de en hayırlısını dilerim. Sanırım ben 2. yi tercih ederdim, yani beni seven kişiyi.. Beni sevmeyen, istemeyen kişiyle mutlu olabileceğimi zannetmiyorum. Hele ki sırf ben seviyorum diye gidiyorsam peşinden garip olur, bir gidilir, iki gidilir..üçte ben de soğurdum zaten istenmiyorsam gerçekten. Herşeyin bir sınırı var, sevgi de aşk da bir yere kadar. Huzur farklı, beni seven gözümün içine bakan kişi benim için daha değerlidir.

kimileri de diyor ya aşkmış neymiş bitince gözünün önündeki perde iner, gerçeklerle baş başa kalırsın, evlilikte saygı, sevgi, sadakat olduktan sonra gerisi hikaye aslında...

ya hocam yas kemale ermıs dıyorsun yanı sevgının bellı bır sure sonunda hıkaye olucanı saygının evlılıgı devam etmesını saglıyacagını ve saygının sevgıyı yenıden doguracagını bılıyorsun sana saygı duyacak deger verecek kımse onunla evlen

babana sor o daha ıyısını bılır :P

eğer beni sevene dair içimde hiç bir şey yoksa ve olması imkansızsa uzak dururdum... biraz olsa sevgi varsa ona karşı içimde kesinlikle onu tercih ederdim.... benim sevip beni sevmeyeni ise konuşmaya bile gerek yok yolu açık olsun ...

İnsan sevilmeyi istemekten çok, sevmeyi öğrenmeli. Yani bencilliği bir kenara bırakıp sevebileceği ve bu sevgisine vefa gösterebilecek birini bulmalı. Zaten vefa gösteren o kişi gün gelecek sizi sevecektir. Ben sevilmekten önce sevmek gelir diyorum.

pawofeagle' Alıntı:
eğer beni sevene dair içimde hiç bir şey yoksa ve olması imkansızsa uzak dururdum... biraz olsa sevgi varsa ona karşı içimde kesinlikle onu tercih ederdim.... benim sevip beni sevmeyeni ise konuşmaya bile gerek yok yolu açık olsun ...
:+1:

Susamuru' Alıntı:
Bir yuva kurmak için ille sevdiğinizin peşinden mi giderdiniz yoksa gözünüzün içine bakan sizi seven kişiyi mi takip ederdiniz?

Sevdiğin kendini kurtarmış anladığım kadarıyla, gözünün içine bakanı da sen yakma bana sorarsan.

erkekler sevdiği, kadınlar sevildiği kişiyi tercih etmeli bence. çünkü kadınlar değer gördüklerini hissettilerinde daha sonradan sevebiliyorlar. erkeklerde bu yok.

BBNET
Geri