SES SİSTEMLİ ÇELİK JANTLI LPG Lİ BAKIMLI FOCUSUM SATILIK

Kodla Büyü
arkadaşlar ses sistemsiz çelik jantsız arabaya 19 dan aşağı yok temizi.ben daha yeni taktırdım ses sistemini ve 1750 tl verdim.ayrıca tüm bakımları yapıldı.yağ değişimi ve triger dahil.daha 500 km olmadı yaptıralı.komple bakımdan geçti.

gerçektende çok uçuk fiyat. insanlar onu alacağına 19000 ,2001 temiz golf alırlar. biraz mantıkllı fiyat yazmak lazım.

arkadaşlar sahibinden.com sitesine girin benim arabanın özelliklerinde ne fiyat biçmişler bakın derim.benim arabada değişende yok boyada yok kefilim.fiyat gayet normal.haaa sen kapı değişmiş önemli değil veya 5-6 yerinde boyaya razı geliyorsan 16 bine de bulursun buda benim yorumum.

ghia modeli olsa rahat 20000 tl eder alanda olur. birde belki renginden dolayı, km den dolayı zorlanabilirsin. triger değişimi filan önemli şeyler 500 tl masraf gider buna

ghia modlinde sadece 4 hava yastığı ve 4 cam otomatik başkada bişey yok kardeş.izmirde ön kaput değişmiş boyalı araca 17 bin fiyat biçiyor.gerisini siz düşünün artık

rengini değiştirmişsin galiba resimlerini at bence kardeş birde 1750 müzik sistemi yazmışsın ne var ne yok onlarıda yaz belki ordan tavlarsın müşteriyi..

İster inanın ister inanmayın bundan 5 sene önce 2007 yazında araba ararken arkadaşım kendi arabasını teklif etmişti. İlk sahibiydi babası. Focus 2001 GİA. Sedan. Arabada tek kapI sacında işlem vardı o kadar. 16500 dışarı bana 16000 e veriyodu. Şimdi şu fiyatlara bakıyorumda uçmuş gitmiş millet. O zaman alsam şimdi kardaydım demekki... Neden uçuyo fiyatlar onuda söylim. Tok satıcı 15bin eder bir araca satacağı yoksada 16500 yazıp koyuyo sahibindene. Bakarsın bi keko çıkar alır... Gercek satıcı bakıyo aa benim arbam daha iyi bundan, o da 500 fazla fiyat çekiyo yazıyo. Sonra gerçek satııcı tok satıcı birbirlerini emsal alarak şişiriyolar piyasayı. Ne alıcı alabiliyo ne satıcı satabiliyo.

ekicimert' Alıntı:
rengini değiştirmişsin galiba resimlerini at bence kardeş birde 1750 müzik sistemi yazmışsın ne var ne yok onlarıda yaz belki ordan tavlarsın müşteriyi..

kardeş saçmasapan yazı yazıp mübarek günde adamı günaha sokma.arabayada laf atma.ben arabaya kefilim.ve ben öğretmenim yerim yurdum belli.ne diye insanları kandırayım.yazık valla yazık.sen araba falan alma kardeş.sen arabadan anlamıyorsun.bari buraya yazma kendini belli etme

rock' Alıntı:
İster inanın ister inanmayın bundan 5 sene önce 2007 yazında araba ararken arkadaşım kendi arabasını teklif etmişti. İlk sahibiydi babası. Focus 2001 GİA. Sedan. Arabada tek kapI sacında işlem vardı o kadar. 16500 dışarı bana 16000 e veriyodu. Şimdi şu fiyatlara bakıyorumda uçmuş gitmiş millet. O zaman alsam şimdi kardaydım demekki... Neden uçuyo fiyatlar onuda söylim. Tok satıcı 15bin eder bir araca satacağı yoksada 16500 yazıp koyuyo sahibindene. Bakarsın bi keko çıkar alır... Gercek satıcı bakıyo aa benim arbam daha iyi bundan, o da 500 fazla fiyat çekiyo yazıyo. Sonra gerçek satııcı tok satıcı birbirlerini emsal alarak şişiriyolar piyasayı. Ne alıcı alabiliyo ne satıcı satabiliyo.

keşke alsaydın kardeşim evet kardaydın ve rahat 20 bine satardın.eğer dediğin gibiyse araç

Kimse yanlış anlamasın: Malı mülkü olan insanlar son derece insafsız bu ülkede! Ben hayret ediyorum bu insafsızlığa, vicdansızlığa. Bir ev kiralamak istersin, 100 lira etmeyecek eve 500 lira kira çekerler, arabalarını 3-4 bin lira fazlaya satarlar. Mallarıyla övünürler dururlar. Biz çadırlarda yaşar, otobüslere bineriz alın mallarınızı başınıza çalın!

okyanus41' Alıntı:
Kimse yanlış anlamasın: Malı mülkü olan insanlar son derece insafsız bu ülkede! Ben hayret ediyorum bu insafsızlığa, vicdansızlığa. Bir ev kiralamak istersin, 100 lira etmeyecek eve 500 lira kira çekerler, arabalarını 3-4 bin lira fazlaya satarlar. Mallarıyla övünürler dururlar. Biz çadırlarda yaşar, otobüslere bineriz alın mallarınızı başınıza çalın!

kimseye zorla mal satmıyorlar kardeş.herkes özgür iradesini kullanıyor bu memlekette.sen bence bunlara takılı kalma.daha neler neler oluyor

Ya arkadaş ben arkadaşların gidip gelenlerin yalancısıyım ama abd de falan3-5 yaşında araba 8-10 bin dolara 8-10 yaşına geldimide 3-4 bin dolara alınıyomuş. Bizde altın mübarek. Ama tabi 0 alırken %50 vergi vermemizinde etkisi var.Bugun 40 binliralık 0 km aracın nerdeyse yarısı vergi... Burdan şu çıkmasın ben arabamı satarken çok ucuza vermicem (önceki aracımı 2007 de 13650 ye alıp 2011 de 13200 e satmıştım PUG206) kabul ama şu araca bu fiyat yazdılarsa benimki bu kadar eder mantığı da yanlış. O zaman bu arkadaşın aracın aynısı bende olsa km 40 bin aşşa olsa 21-22 ben yazarım o zaman. Derimki aynısı daha çok km lisi 19500-20binse benimki 21bin eder...

rock' Alıntı:
Ya arkadaş ben arkadaşların gidip gelenlerin yalancısıyım ama abd de falan3-5 yaşında araba 8-10 bin dolara 8-10 yaşına geldimide 3-4 bin dolara alınıyomuş. Bizde altın mübarek. Ama tabi 0 alırken %50 vergi vermemizinde etkisi var.Bugun 40 binliralık 0 km aracın nerdeyse yarısı vergi... Burdan şu çıkmasın ben arabamı satarken çok ucuza vermicem (önceki aracımı 2007 de 13650 ye alıp 2011 de 13200 e satmıştım PUG206) kabul ama şu araca bu fiyat yazdılarsa benimki bu kadar eder mantığı da yanlış. O zaman bu arkadaşın aracın aynısı bende olsa km 40 bin aşşa olsa 21-22 ben yazarım o zaman. Derimki aynısı daha çok km lisi 19500-20binse benimki 21bin eder...

haklısın kardeş bişey demiyorum sana.ama internette araçların fiyatları böyle maalesef.sadece ben yazmıyorum.aynı aracı üstünde bişey olmamasına rağmen 20 bin diyor eleman.buyur burdan yak.kimse malını kötülemez.ama bazı yorum yapan arkadaşlar boyatmışsın yok şöyle yok böyle diyor.buna çok kızdım.bu aracı aldığımda izmir bornova sanayisinde tam tamına 7 usta birden baktı ve bilgisayara girdi.hiçbir sıkıntı yok.yoksa zaten ben almazdım.çirkin yorumlar yapmayalım lütfen.gelsinler görsünler baktırsınlar eğer bişey çıkarsa ben özür dilicem o kişiden

mr efe kardeş sen kaplama demişsin sahibinden.com ilanında diğer arkadaşta yanılımıyorsam arabaya kaplama yaptırdığını düşünmüş(taksiciler gibi).
Aynısının 2000 modeli var bende gerçektende binilecek araba. bende ses sistemiyle ilgili bir soru sormak istiyorum. sadece teybi değiştirerek verimli bir müzik sistemine sahip olabilir miyim yoksa anfi falanda mı lazım.

BBNET
Geri