Ses kayması sorunu

Kodla Büyü
Merhaba arkadaşlar,

Sizden benim için çok önemli olan bir sorunumla ilgili yardım isteyecektim. Ben çoçuğumun yaklaşık 3 senedir çektiğim videolarını önce Aiseesoft Total Video Converter Platinum programıyla mp4e convert ettim daha sonra da Boilsoft Video Joiner programıyla birleştirdim. Yani bir ay içerisinde cektiğim videoları bir video dosyası olacak sekilde birleştirdim. Bu şekilde bir arsiv yapmayı düşünüyordum. Ancak şimdi videoların hepsinde ses kayması var. videoları actığımda ilk basta sorun yok ondan sonra yavas yavas ses kayması başlıyor.birleştirme yaptığıım videolar arasındaki geçişten sonra oluyo. bu sorunu düzeltebilir miyim? cektiğim neredeyse bin tane video var 3 senedir hepsine yazık olacak. yardım edecebilecek olursa sevinirim.

oluşturduğunuz videoyu ses dosyası olarak kaydedip sonra yeniden birleştirmeniz gerekir o da çok zaman alır.

birleştirme işleminde videonun sesini sıfıra getirin, büyük videonun ses dosyasını goldwave gibi ses editörüyle açın, her bir videonun sesini tek tek kopyalayın ve ilgili videonun altına yerleştirin.

en azından bundan sonra yapıcağınız işlemlerde (birleştirme, dönüştürme...) kaliteli bir program kullanmanızı tavsiye ederim, mesela after effects veya proshow.. gibi onlarda bu tür problemler yaşamazsınız.

BBNET
Geri