M MorCadi Üye Mesajlar 16 8 Ekim 2009 #1 Ses efekti ve aygıtları özelliklerinde ses aygıtı yok diyor. exper bilgisayarlarından ana kartın modeli fujitsu siemens d2331 ses kartı ana kartla bütünleşik galiba sanırsam driver aradım ama bulamadım nasıl çözebilirim lütfen yardım
Ses efekti ve aygıtları özelliklerinde ses aygıtı yok diyor. exper bilgisayarlarından ana kartın modeli fujitsu siemens d2331 ses kartı ana kartla bütünleşik galiba sanırsam driver aradım ama bulamadım nasıl çözebilirim lütfen yardım
E Eindoforat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 389 8 Ekim 2009 #2 Anakartın Cd sinden yukleyebilirsin hocam surucuyu. Eger cd yoksa internetten anakartın modelini yazarak suruculerini indirmen lazim. kolay gelsin
Anakartın Cd sinden yukleyebilirsin hocam surucuyu. Eger cd yoksa internetten anakartın modelini yazarak suruculerini indirmen lazim. kolay gelsin
furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 12 Ekim 2016 #3 konuyu hortlatmış olmak istemezdim ama aynı sorun bende de var. Ses sürücüsünü nerden bulabilirim arkadaşlar?
konuyu hortlatmış olmak istemezdim ama aynı sorun bende de var. Ses sürücüsünü nerden bulabilirim arkadaşlar?
cilekes_ogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 677 12 Ekim 2016 #4 driverguide.com en sağlam driver sitesi