servisten gelip pybs.eba dan düşmeyen tabletler

Kodla Büyü

pasteur

Site Gezgini
sayın hocalarım, pybs.eba da bir sıkıntım oluştu. Yardım ederseniz sevinirm. Geçen ay bir öğrencimin tabletini gönderdik tamir edip bize geri yolladılar. pybs.eba da "teslim al" butonu aktif ama tıklayınca hiç bir şey olmuyor.

Dün aynı tablet farklı bir arıza verdi. Tekrardan göndermeye kalkınca sistem "daha önceden arız bildirimi yaptınız" diye uyarı veriyor. Ve yine teslim al butonu aktif görünüyor ama işlevi yok.

Yardım ederseniz sevinirim....

arıza bildirim sayfasında, servisten geldikten sonra sağ altta çıkıyor. öncesinde öyle bir buton gözükmüyor.

pasteur' Alıntı:
arıza bildirim sayfasında, servisten geldikten sonra sağ altta çıkıyor. öncesinde öyle bir buton gözükmüyor.

İki tabletim servisten geldi, ama ikisi de pybs de "tamir yapıldı" olrak görüntülenmiyor.

aynı durum bendede mevcut malesef bir aydır bir düzelmede yok sistem tamamen bitik halde gelen tablet telpaya bile ulaşmamış gibi gözüküyo teslim alınamıyor vs vs ...

yetkililere ulaşabildim en sonunda. Siz gönderin tableti biz sistemden düşeriz dediler. Beklemedeyiz şimdilik...

BBNET
Geri