bilgisayar_bil
Aktif Üye
arkadaşlar her sene kalkacak die bi duyum alıyorum sizce seneye halimiz nice olur? myo mezunları ve fakültemezunları
bilgisayar_bil' Alıntı:ne oluyor bee siteyi sizmi satın aldınız hoşunuza gitmrdiyse cvb vermeyin saygısızlar
:+1:her_dem' Alıntı:bilgisayar_bil' Alıntı:ne oluyor bee siteyi sizmi satın aldınız hoşunuza gitmrdiyse cvb vermeyin saygısızlar
saygısızın kim olduğu açık bir şekilde gösteriyorsun. kaynağın yoksa insanları endişelendirecek haber başlığı açmak burdaki insanlara bence en büyük saygısızlık. bunun için tepki aldığında konuşmanda " bea, satın mı aldınız, saygısızlar" kullanman zaten düzeyini gösterir.
sen nasıl kafana göre başlık açabilme hakkına sahipsen, bizimde cevap yazma hakkımız olduğunu da unutmadan yazış lütfen.
her_dem' Alıntı:bilgisayar_bil' Alıntı:ne oluyor bee siteyi sizmi satın aldınız hoşunuza gitmrdiyse cvb vermeyin saygısızlar
saygısızın kim olduğu açık bir şekilde gösteriyorsun. kaynağın yoksa insanları endişelendirecek haber başlığı açmak burdaki insanlara bence en büyük saygısızlık. bunun için tepki aldığında konuşmanda " bea, satın mı aldınız, saygısızlar" kullanman zaten düzeyini gösterir.
sen nasıl kafana göre başlık açabilme hakkına sahipsen, bizimde cevap yazma hakkımız olduğunu da unutmadan yazış lütfen.
bilgisayar_bil' Alıntı:arkadaşlar her sene kalkacak die bi duyum alıyorum sizce seneye halimiz nice olur? myo mezunları ve fakültemezunları
volkankey' Alıntı:google a girmek için ikametgah senedi gerekecekmiş![]()
Hocam duyumlara göre hareket edeceksek işimiz iş. Böyle şeylere itibar edip insanları endişelendirecek yazılar yazmamanızı tavsiye ederim. Şekil a da gözüktüğü gibi tepki almanız doğaldır...bilgisayar_bil' Alıntı:aman ya bi soru sorduk olay oldu merak ettim çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum her sene böyle bi duyum geliyor çünkü bende sizlerinde fikrini alayım dedim olay olay olay oldu yani
hakanotuken' Alıntı:Hocam konuyu eksik yazmişsın sanırım. Bizim okuldaki fencinin eşinin çalıştığı okuldaki müdür yardımcısının amcasının oğlu milli egitimde bir müfettişin bacanagi ile konuşmuş müfettişin dediğine göre şube müdürünün eşi müfettişin eşine milli egitim müdürü ile şube müdürü bir gün konusurlarken bt dersleri kalkabilir baabından bişeyler söylemiş ben onun yalancisiyim![]()