seneye bilgisayar dersi kalkabilir mi?

Kodla Büyü
Bilgisayar dersinin kalkma ihtimali Teknoloji Tasarım Dersinin kalkma ihtimaliyle aynı arkadaşım.

arkadaşlar her sene kalkacak die bi duyum alıyorum sizce seneye halimiz nice olur? myo mezunları ve fakültemezunları

Arkadaş durumun vahim paranoyak olmuştunnnn
Bırak bu dedikoduları

bilgisayar_bil' Alıntı:
ne oluyor bee siteyi sizmi satın aldınız hoşunuza gitmrdiyse cvb vermeyin saygısızlar

saygısızın kim olduğu açık bir şekilde gösteriyorsun. kaynağın yoksa insanları endişelendirecek haber başlığı açmak burdaki insanlara bence en büyük saygısızlık. bunun için tepki aldığında konuşmanda " bea, satın mı aldınız, saygısızlar" kullanman zaten düzeyini gösterir.

sen nasıl kafana göre başlık açabilme hakkına sahipsen, bizimde cevap yazma hakkımız olduğunu da unutmadan yazış lütfen.

her_dem' Alıntı:
bilgisayar_bil' Alıntı:
ne oluyor bee siteyi sizmi satın aldınız hoşunuza gitmrdiyse cvb vermeyin saygısızlar

saygısızın kim olduğu açık bir şekilde gösteriyorsun. kaynağın yoksa insanları endişelendirecek haber başlığı açmak burdaki insanlara bence en büyük saygısızlık. bunun için tepki aldığında konuşmanda " bea, satın mı aldınız, saygısızlar" kullanman zaten düzeyini gösterir.

sen nasıl kafana göre başlık açabilme hakkına sahipsen, bizimde cevap yazma hakkımız olduğunu da unutmadan yazış lütfen.
:+1:

her_dem' Alıntı:
bilgisayar_bil' Alıntı:

:+1: :+1:

Bu forum daha ciddi paylaşımların yorumların yapıldığı bir sitedir. Lütfen kaynağınız olmadan kulaktan dolma bilgilerle başlık açıp insanları huzursuz etmeyiniz. Kaynağınız varsa açıklayın..

bilgisayar_bil' Alıntı:
arkadaşlar her sene kalkacak die bi duyum alıyorum sizce seneye halimiz nice olur? myo mezunları ve fakültemezunları

kafatasının içinde sakladığın tırtılı serbest bırak artık birader...

Hocam konuyu eksik yazmişsın sanırım. Bizim okuldaki fencinin eşinin çalıştığı okuldaki müdür yardımcısının amcasının oğlu milli egitimde bir müfettişin bacanagi ile konuşmuş müfettişin dediğine göre şube müdürünün eşi müfettişin eşine milli egitim müdürü ile şube müdürü bir gün konusurlarken bt dersleri kalkabilir baabından bişeyler söylemiş ben onun yalancisiyim :)

aman ya bi soru sorduk olay oldu merak ettim çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum her sene böyle bi duyum geliyor çünkü bende sizlerinde fikrini alayım dedim olay olay olay oldu yani

bilgisayar_bil' Alıntı:
aman ya bi soru sorduk olay oldu merak ettim çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum her sene böyle bi duyum geliyor çünkü bende sizlerinde fikrini alayım dedim olay olay olay oldu yani
Hocam duyumlara göre hareket edeceksek işimiz iş. Böyle şeylere itibar edip insanları endişelendirecek yazılar yazmamanızı tavsiye ederim. Şekil a da gözüktüğü gibi tepki almanız doğaldır...

bilişim dersi tabi kalksın artık ilk ve orta öğretimde ben böle bir duyum alıyorum seneye biz rehber öğretmen gibi çalışacağız....

ya arkadaşlar herkes çatacak birine bakıyor yazmış sormuş niye bu kadar sinirleniyorsunuz. bana da bugün bi öğretmen bir iş buyurmak için geldi dersim var hocam şimdi dedim..

Daaa bilgisayar dersi var mı dedi? daha var dedim 2 saatçik kaldı çok şükür :verymad: o da bitsin gidecem dedim ... okulun her işi benim elimden geçiyor, bi taneyim norm fazlasıyım dedim .. sinirden patladım halimizi anlayana da yazmazsak olmuyor dayanılmıyor artık.. hele ki aptal tayin sürecinde.... bu soruyu bana soran öğretmenler gibileri bizim dersimiz adına karar verilen yerlerde ise tabiki de herşey olur...

Kafa karıştıracak bir başlık yok, yorum sorusu var. Bu soru ebada canlı yayında bugün tartışıldı. Bu forumda da tartışılabilir. Bu başlığı açan arkadaşımız belki bizim için çok güzel paylaşımlarda bulunacaktı ama biz bu davranışlarla onu küstürmeyelim. Evlilikten tut boşanmaya kadar, ev alıp araba almaya kadar burada güzel paylaşımlar yapıyoruz. Arkadaşımızın bilişim tek. ilgili bir sorusuna tahammül gösteremiyoruz. Lütfen sakin olun.

bugün norm fazlalığından atama başvurusu ben de yaptım. köy - kasaba dolaştıracaklar anlaşılan.. bıktık artık biz de bu durumdan. her okula 1 norm verseler de biz de kurtulsak..

kaldırsınlar da kurutlalım artık :P Sürekli duyumlar, yorumlar, fenalık geldi artık...

Sakin olalım arkadaşlar birbirinize girmeyin. Allahın izniyle dersimize de birşey olmaz.

yok bu Meb den biri kaldırmayı düşünüyorlar, tepki ölçüyor. :mrgreen:

bilişimde efsane bitmez bazı şeyler için erken konuşuyorsunuz zamana bırakın. memurlarluktan atmayacaklarına göre ne iş olsa yaparız diyeceksiniz.

hakanotuken' Alıntı:
Hocam konuyu eksik yazmişsın sanırım. Bizim okuldaki fencinin eşinin çalıştığı okuldaki müdür yardımcısının amcasının oğlu milli egitimde bir müfettişin bacanagi ile konuşmuş müfettişin dediğine göre şube müdürünün eşi müfettişin eşine milli egitim müdürü ile şube müdürü bir gün konusurlarken bt dersleri kalkabilir baabından bişeyler söylemiş ben onun yalancisiyim :)

şöyle anlatılsa anlayacağız....

ya millet bugun misafirim gelecek canım çok sıkkın ne yapsam diye başlık açıyor...evlenecem balayına nereye gideyim die başlık açıyor ben açtım olay oldu...

BBNET
Geri